facebook_pixelSkövdevägen 11 Västra Götalands Län, Nygård - hitta.se
Hitta.se

Skövdevägen 11

463 96 Nygård, Lilla Edet Västra Götalands Län

Adress i Ale-Skövde i Nygård i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skövdevägen 11.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1981

Fastigheten på Skövdevägen 11 är ett flerfamiljshus byggt 1981.

Bolån i Nygård - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nygård. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Nygård

Boendemiljön i Ale-Skövde

Människorna i Ale-Skövde

Människorna i Ale-Skövde

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Ale-Skövde bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Lilla Edets kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (10%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 67%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 417 kr, vilket är 3% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 258 494 kronor i lån.

-3%

Här i Lilla edet betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Skövdevägen 11 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,37% (0,72)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,092% (0,92)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 34,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 97% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+97%

Bostadsmarknaden i Ale-Skövde

Just nu finns 2 objekt till salu i Lilla Edet

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

206 meter från adressen ligger Höjdpunkten Fritids.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (391 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca elva minuters gångväg (1170 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ale-Skövde

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Arbetsplatsolycka

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 04:31

Man som fått frätskador på kropp och ansikte, Industrivägen.

Polis och ambulans larmas via SOS till ett företag på Industrivägen, där en man fått frätskador i ansikte och på kropp. 16.29 Ambulans har undersökt mannen, men han behövde inte föras med för fortsatt vård. Polis upprättar en anmälan gällande arbetsolycka.

Mord/dråp

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 10:10

Svårt skadad man hittad, avled av sina skador.

Kl 00:29 inkom larm till polisen om en svårt skadad man på Getingevägen i Trollhättan. Mannen som är född 1987 avled senare, anhöriga är underrättade. På platsen fanns det sex personer som hämtades till förhör och ytterligare tre stycken greps misstänkta för mord. De sex som hämtades till förhör är släppta under dagen och de tre gripna sitter kvar och det skall hållas förhör med dessa under dagen. Teknisk undersökning är utförd under natten. Teknikerna har gjort beslag och dessa skall analyseras. Förhör och andra utredningsåtgärder kommer att hållas under dagen. Förundersökningsledare är åklagare Robert Beckard.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 12 februari kl 07:02

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

02.08 Alingsås, inbrottsstöld Vid Mjölseredsvägen i Erska grips en man i 25-årsåldern efter att han tillsammans med två andra män gjort inbrott i ett garage. De har brutit upp ett hänglås till garaget och sedan ses de bära på dunkar med okänt innehåll när de lämnar platsen. Polisen griper en av tjuvarna i närheten av brottsplatsen och spanar i området efter de andra två utan lyckat resultat.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
48%
SverigeAle-Skövde

Brott jämfört med riket