facebook_pixelTrädvägen 6 Västra Götalands län, Nygård - hitta.se
Hitta.se

Trädvägen 6

463 96 Nygård, Lilla Edet Västra Götalands län

Bolån i Nygård - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Nygård. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Nygård

Tomten är ca 1029 kvadratmeter

Tomten, NYGÅRD 7:69, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten NYGÅRD 7:69 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ale-Skövde

Människorna i Ale-Skövde

Människorna i Ale-Skövde

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Ale-Skövde bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 50 år, vilket är högre än medelåldern i Lilla Edets kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 17% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 248 kr, vilket är 18% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 690 111 kronor i lån.

-18%

Här i Lilla edet betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Trädvägen 6 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,37% (0,72)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,092% (0,92)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 34,6% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 97% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+97%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 10 objekt till salu i Nygård

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

284 meter från adressen ligger Höjdpunkten Fritids.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (729 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sju minuters gångväg (722 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ale-Skövde

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 14 april kl 05:57

Personbil i singleolycka, E45 Göta.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till E45 Göta, där en singelolycka med en personbil inträffat. Enligt uppgift i larmet ska bilen ha voltat. Skadeläget är okänt. 18.07 Olyckan har inträffat i norrgående riktning. Det råder helt stopp för trafik i båda riktningar. En person tas ut ur bilen av räddningstjänst. 18.37 Föraren, en man, förs nu med ambulans till sjukhus. Skadeläget uppges vara allvarligt. 20.15 Bilen tas i beslag för undersökning i kommande trafikutredning. Olyckan kommer att utredas som vårdslöshet i trafik.

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 10 april kl 08:16

Personbil i trafikolycka, väg 190 Gräfsnäs.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 190 Gräfsnäs, där en personbil kört av vägen, och nu ligger på sidan i diket. Skadeläget är okänt. 08.38 Olyckan har inte inträffat på väg 190, okänt i nuläget namnet på den akteulla vägen. Föraren uppger smärta i rygg, och räddningstjänst kommer därför att göra ett så kallat säkert uttag. 09.05 Föraren, en man i 20-års åldern, fördes vaken och talbar till sjukhus. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. Polis är klar på plats.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 2 april kl 07:44

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

23:44 Lilla Edet, skadegörelse genom brand. En bil brinner i Lödöse varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Oklart hur branden startat i nuläget. Branden släcks och patrullen tar uppgifter för en anmälan samt kontaktar ägaren. Finns uppgifter om en annan bil som lämnat platsen strax innan branden startade som får kontrolleras. 23:45 Bengtsfors, trafikolycka. En personbil kör av vägen och krockar med ett träd varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas till platsen. En person påträffas utanför bilen och uppgifter från platsen säger att det är en man samt att han är mycket allvarligt skadad. Mannen flygs med ambulanshelikopter till sjukhus i Örebro. Polisen hör vittnen, tar upp en anmälan samt tar bilen i beslag för en trafikteknisk undersökning. 00:57 Göteborg, skadegörelse genom brand. En bil brinner på Aprilgatan varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Branden släcks och det är oklart i nuläget hur branden startat. Patrull kontaktar ägaren och en anmälan skrivs. 00:58 Göteborg, allmänfarlig vårdslöshet. Larm inkommer om en lägenhetsbrand på Friskväderstorget varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Visar sig att det börjat brinna på spisen i samband med matlagning. Bland annat har man försökt att släcka branden genom att kasta vatten på kokkärlen som innehöll olja av något slag vilket fick till följd att det tog sig ännu mer. De boende tog sig själva ut från lägenheten utan att någon har kommit till fysisk skada. Branden släcktes av räddningstjänst och polisen tog uppgifter för en anmälan. 03:03 Mölndal, stöld genom inbrott. En anmälare väcks av ett kameralarm och kan då se att någon är inne i hans bil i centrala Lindome. Larmar polisen som kommer till platsen men då är inga tjuvar kvar. Man kan se på kamerabilderna hur en okänd man tar delar från bilen. Tekniker kommer göra en platsundersökning under fredagen för att eventuellt säkra spår. Bilen som man tagit delar ifrån är en BMW. 03:28 Borås, misshandel. En man blir misshandlad i området Hulta av flera för honom okända personer. Oklart vad upprinnelsen till bråket skulle röra sig om. En patrull till platsen som tar uppgifter för en anmälan samt hör vittnen på platsen. Man har även säkrat spår som kommer att lämnas in för en teknisk undersökning. Mannen får uppsöka sjukhus då hans läpp spruckit i samband med misshandeln, ingen gripen i nuläget.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
48%
SverigeAle-Skövde

Brott jämfört med riket