facebook_pixelAllmänna Vägen 45 Västra Götalands Län, Otterbäcken - hitta.se
Hitta.se

Allmänna Vägen 45

547 72 Otterbäcken, Gullspång Västra Götalands Län

Adress i Amnehärad i Otterbäcken i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Allmänna vägen 45.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1969

Fastigheten på Allmänna Vägen 45 är ett flerfamiljshus byggt 1969.

Bolån i Otterbäcken - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Otterbäcken. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Otterbäcken

Boendemiljön i Amnehärad

Boendemiljön i Amnehärad

I området kring Allmänna vägen 45 bor många i villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och 1950-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (40%).

Wikipediafoton från närområdet

Otterbäcken
Otterbäckens kyrka
Amnehärads socken
Skagersvik

Människorna i Amnehärad

Människorna i Amnehärad

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Amnehärad bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Gullspångs kommun (54 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 24% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 14 140 kr, vilket är 48% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 100 585 kronor i lån.

-48%

Här i Gullspång betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Allmänna vägen 45 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,49% (0,84)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,212% (1,04)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,4% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 54% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+54%

Bilägande

Man kör gärna Seat och Ford i området.

Seat
Ford

Bostadsmarknaden i Amnehärad

Just nu finns 6 objekt till salu i Gullspång

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

5 384 meter från adressen ligger Förskola Lysmasken.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (171 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (79 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Amnehärad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat lördagen den 5 december kl 09:31

En brand har rapporterats i den så kallade orienteringsstugan i Laxå.

Räddningstjänsten är på plats och konstaterar röklukt  men inga öppna lågor.

Skadegörelse

Rapporterat torsdagen den 3 december kl 09:32

Flera rutor är krossade på en skola i Stora Valla

Polisen får samtal från en person som uppger att han hört glaskross från en skola i Stora Valla och när han tittar dit ser han hur 2-3 tre yngre personer springer från platsen. Polisen har varit på plats och de kan konstatera att ett 10-tal rutor är krossade och man kommer att skriva en anmälan om skadegörelse. I nuläget finns det ingen misstänkt i detta ärende.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 04:13

Två personbilar har sidokrockat vid hållplats Klockartorp längs E20 i Laxå.

En person ska ha nacksmärtor. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Patrull har upprättat en anmälan om vållande till kroppsskada.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
69%
SverigeAmnehärad

Brott jämfört med riket