facebook_pixelDukared Risåsen Västra Götalands Län, Rävlanda - hitta.se
Hitta.se

Dukared Risåsen

438 97 Rävlanda, Mark Västra Götalands Län

Adress i Mark i Rävlanda i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på adressen.

Hitta hit

En villa byggd 1919

På adressen finns en villa byggd 1919. Huset är 148 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Rävlanda.

Bolån i Rävlanda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Rävlanda. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Rävlanda

Tomten är ca 19957 kvadratmeter

Tomten, SÄTILA-BOSGÅRDEN 4:1, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SÄTILA-BOSGÅRDEN 4:1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i området

Boendemiljön i området

Området består till 42% av småhus. Det är vanligt med villor som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1980-talet.

Sekelskifteshusen varierar i stil beroende på materialval. Stenhusen har ofta putsade fasader med detaljer i vitt trä medan trähusen bjuder på snickarglädje.

Wikipediafoton från närområdet

Olofsred
Bergtjärnen, Västergötland

Människorna i området

Människorna i området

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I området bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Marks kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 71%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 780 kr, vilket är 5% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 230 246 kronor i lån.

-5%

Skatteläget i Mark

För de som är folkbokförda på Dukared gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 24,2% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 51% fler röster än riksgenomsnittet.

C+51%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 6 objekt till salu i Hyssna

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

3 973 meter från adressen ligger Björkängens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (585 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (22 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Arbetsplatsolycka

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 12:50

Man som sågat sig i handen/finger, Sättarevägen.

Polis och ambulans larmas till en arbetsplats på Sättarevägen, där man sågat sig i handen/finger. Mannen förs med ambulans för vård, och polis upprättar en anmälan arbetsolycka.

Trafikolycka, singel

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 09:40

Bil som voltat, väg 40 trafikplats 79, Hindås.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 40, trafikplats 79, där en personbil enligt uppgift voltat, riktning mot Borås. Skadeläget är okänt.

Trafikolycka, singel

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 03:37

Lastbil som kört i diket, Helsjövägen, Idala.

Polis skickas till Helsjövägen, där en lastbil kört i diket i samband med möte av en annan lastbil. Olyckan har inte medfört några personskador, men lastbilens släp har dragit med sig en telefonstolpe och ledningar. Driftansvariga för telefonbolaget skickas ut för att ta hand om stolpe samt ledningar. Det råder halt väglag på platsen. 17.33 Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
71%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket