facebook_pixelEriksvägen 20 Västra Götalands län, Sävedalen - hitta.se
Hitta.se

Eriksvägen 20

433 62 Sävedalen, Partille Västra Götalands län

Adress i Ugglum i Sävedalen i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Eriksvägen 20.

Hitta hit

En villa byggd 1938

På adressen finns en villa byggd 1938. Huset är 113 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Ugglum.

Värderingen är 63 185 kr/m²

Villan på Eriksvägen 20 värderas till ca 7 140 000 kr (63 185 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

7 140 000 kr

Bolån i Sävedalen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sävedalen. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Sävedalen

Tomten är ca 769 kvadratmeter

Tomten, UGGLUM 188:5, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten UGGLUM 188:5 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ugglum

Människorna i Ugglum

Människorna i Ugglum

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

I Ugglum bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Partilles kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 25% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 35 898 kr, vilket är 32% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 110 573 kronor i lån.

+32%

Här i Partille betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Eriksvägen 20 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,96% (-1,69)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

31,682% (-1,49)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 29,4% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 114% fler röster än riksgenomsnittet.

L+114%

Bostadsmarknaden i Ugglum

i Ugglum pågår och planeras det för 451 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Ugglum

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Eriksvägen. Snitthyran är 7 745 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

441 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Lillstugan Ek Förening.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Willys Sävedalen på Göteborgsvägen 88.

Lockas man av restaurangbesök finns Österkök Catering & Takeaway och USA today Restaurang i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (228 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (143 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ugglum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 06:34

Dagens prestalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

00.55 Göteborg, stöld. Ett vittne ser hur två män står och bryter bort koppar från en kyrka på Sankt Pauli Kyrkoplan varför polis larmas till platsen. Man kan ganska omgående gripa de båda personerna som har bland annat en kofot i handen och koppar på en kärra som de hade med sig. Männen får följa med in till stationen för vidare utredning. 01.13 Lidköping, mordbrand. En sommarstuga brinner i området Trässberg varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas till platsen. Inga personer befann sig i sommarstugan och det är oklart hur branden startat. Ägaren underrättad om händelsen och en anmälan är upprättad. 01.48 Göteborg, drograttfylleri m.m. En patrull stannar och kontrollerar en bil på Bäckebolsvägen och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. Man hittar även misstänkt narkotika på passageraren som tas i beslag för analys varför han misstänks för innehav.

Rån

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 10:47

Vi får in ett larm om en man som har blivit misshandlad och rånad på sin bil.

Ambulans och polis larmas till Hjällbo under kvällen, där en man uppger att han har blivit misshandlad och bestulen på sin bil. Ett flertal gärningspersonerna ska ha kommit i egen bil och enligt uppgift slagit mannen, för att sedan råna honom på hans bil. Inga gärningspersoner kvar på platsen när polis kommer fram. Mannen förd till sjukhus med ambulans med oklart skadeläge. En anmälan om rån är upprättad.

Rån

Rapporterat fredagen den 30 april kl 01:38

Vid Munkebäckstorget har en man blivit rånad.

Två män har kommit fram och visat en kniv eller liknade för honom och tilltvingat sig två mobiltelefoner. Därefter sprang de från platsen i riktning mot E20. Den rånade mannen, som är i 50-årsåldern, är chockad men inte fysiskt skadad av händelsen. Ingen misstänkt i nuläget.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
78%
SverigeUgglum

Brott jämfört med riket