facebook_pixelKonvaljvägen 1 Västra Götalands Län, Sandhult - hitta.se
Hitta.se

Konvaljvägen 1

504 78 Sandhult, Borås Västra Götalands Län

Adress i Sandhult i Sandhult i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Konvaljvägen 1.

Hitta hit

En villa byggd 1977

På adressen finns en villa byggd 1977. Huset är 100 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Sandhult.

Bolån i Sandhult - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sandhult. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sandhult

Tomten är ca 873 kvadratmeter

Tomten, SANDHULT 6:27, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SANDHULT 6:27 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Sandhult

Människorna i Sandhult

Människorna i Sandhult

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Sandhult bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Borås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 28% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 078 kr, vilket är 8% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 394 618 kronor i lån.

-8%

Skatteläget i Borås

För de som är folkbokförda på Konvaljvägen 1 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,31% (-0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,032% (-0,14)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 24,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 41% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+41%

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

379 meter från adressen ligger Sandhultskolan.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Börshult Gård i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (819 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (70 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sandhult

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 08:21

Enligt SOS så har två personbilar kolliderat i Vårgårda.

Olyckan ska ha inträffat vid Hobergsvägen. Flera personer involverade, oklart skadeläge. Allt enligt SOS. Räddningstjänst, ambulans och polis larmade till platsen. Kl 08.14: Polis på plats. Två personbilar som kolliderat. Ambulanspersonal undersöker en person. Övriga inblandade endast lindrigt skadade. Bilarna kan flyttas utan bärgare. En person avförd till Alingsås sjukhus, troligen lindriga skador. En av föraren misstänks för olovlig körning och anmäls även för vårdslöshet i trafik.  

Vapenlagen

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 01:00

Två personer är gripna i samband med ett bråk i centrala Borås.

Vi blir larmade till en adress i stadsdelen Göta med anledning av ett bråk. Enligt initiala uppgifter är det två personer som har misshandlat en tredje. När första patrullen kommer fram hittar de en misshandlad person i trapphuset. Personen förs med ambulans till sjukhus. Skadeläget är oklart. Polisen kan sedan gripa två personer misstänkta för grov misshandel. I samband med händelsen framkommer även uppgifter om ett vapen, varför en av de gripna även är misstänkt för grovt vapenbrott.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 2 januari kl 07:40

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

00.39 Borås, brand Polis och räddningstjänst larmas till Björkhemsgatan i Sjöbo med anledning av att det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus där 30 personer är skrivna. Ingen person kommer till skada och räddningstjänsten släcker. Oklart vad som orsakat branden och ingen person befann sig i aktuell lägenhet där branden börjat. Polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand och lägenheten spärras av i avvaktan på teknisk undersökning.  03.01 Göteborg, brand Polis och räddningstjänst larmas till Norra Säterigatan med anledning av att det brinner i tre parkerade bilar på platsen. I samband med att branden startade sågs en kille springa från platsen. Polisen skriver anmälan gällande skadegörelse genom brand. 06.20 Vänersborg, trafikolycka På E45 vid trafikplats Götered inträffar en singelolycka. Tre personer i bilen skadas lindrigt och körs till NÄL för kontroll.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
537%
SverigeSandhult

Brott jämfört med riket