facebook_pixelBrygghusvägen 22 Västra Götalands län, Skövde - hitta.se

Brygghusvägen 22

541 55 Skövde, Skövde Västra Götalands län

Adress i Skultorp i Skövde i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Brygghusvägen 22.

Hitta hit

En villa byggd 2007

På adressen finns en villa byggd 2007. Huset är 139 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Skultorp.

Värderingen är 31 438 kr/m²

Villan på Brygghusvägen 22 värderas till ca 4 370 000 kr (31 438 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

4 370 000 kr

Bolån i Skövde - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skövde. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Skövde

Tomten är ca 934 kvadratmeter

Tomten, SKULTORP 2:143, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SKULTORP 2:143 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Skultorp

Boendemiljön i Skultorp

Området kring Brygghusvägen 22 består till 87% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1980- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Skultorps landskommun
Norra Kyrketorps distrikt
Nohlmarken
Norra Kyrketorps socken

Människorna i Skultorp

Människorna i Skultorp

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Skultorp bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 38 år, vilket är lägre än medelåldern i Skövdes kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (2%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 46% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 43% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 32 591 kr, vilket är 20% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 490 233 kronor i lån.

+20%

Skatteläget i Skövde

För de som är folkbokförda på Brygghusvägen 22 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,86% (-0,79)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,582% (-0,59)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,7% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 19% fler röster än riksgenomsnittet.

M+19%

Bilägande

Man kör gärna Peugeot och Audi i området.

Peugeot
Audi

Bostadsmarknaden i Skultorp

Just nu finns 3 objekt till salu i Skultorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

157 meter från adressen ligger Bäckagårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Skultorp på Klagstorpsvägen 6.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1200 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (71 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skultorp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 06:22

Bilist som kört in i trafikljus i korsningen Badhusgatan / Norra Bergvägen.

Polis skickas till korsningen Badhusgata / Norra Bergvägen där en bilist kört in i ett trafikljus. Olyckan har inte medfört några personskador gällande föraren, en man, men polis upprättar en anmälan vårdslöshet i trafik.

Rån, försök

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 08:57

En man uppgav att han utsatts för ett rånförsök, Falköping

En man har uppgett att han utsatts för ett rånförsök på Sankt Olofsgatan i Falköping. Mannen blev hotad av en gärningsman med kniv och beordrad att lämna över allt han hade av värde. Offret slog kniven ur handen på gärningsmannen och sprang från platsen. Polis kom till platsen och påbörjade sök efter kniven. Ingen gripen i nuläget. Polis skriver anmälan om försökt till rån.

Rattfylleri

Rapporterat torsdagen den 12 november kl 07:27

På Odengatan stoppas en bilist för kontroll.

Förare är en man i 25-årsåldern som visar tecken på narkotikapåverkan. Han får följa med för provtagning och rapporteras för misstänkt drograttfylleri.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
139%
SverigeSkultorp

Brott jämfört med riket