facebook_pixelKapellgårdsgatan 31 Västra Götalands län, Skövde - hitta.se
Hitta.se

Kapellgårdsgatan 31

541 66 Skövde, Skövde Västra Götalands län

Adress i Skövde i Skövde i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Kapellgårdsgatan 31.

Hitta hit

Ett kedjehus byggt 2016

På adressen finns ett kedjehus byggt 2016. Huset är 135 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Skövde.

Värderingen är 29 703 kr/m²

Kedjehuset på Kapellgårdsgatan 31 värderas till ca 4 010 000 kr (29 703 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

4 010 000 kr

Bolån i Skövde - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skövde. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Skövde

Boendemiljön i Skövde

Människorna i Skövde

Människorna i Skövde

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Skövde bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Skövdes kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (8%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 32 615 kr, vilket är 20% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 216 676 kronor i lån.

+20%

Skatteläget i Skövde

För de som är folkbokförda på Kapellgårdsgatan 31 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,86% (-0,79)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,582% (-0,59)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,7% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 26% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+26%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 87 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 94 objekt till salu i Trädgårdsstaden

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av Kapellgårdsgatan. Snitthyran är 6 448 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 015 meter från adressen ligger Förskolan Kameleonten.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Coop Forum Kök & Café på Nolhagavägen 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Järnspisen och Skövde Kockens Catering i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (572 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (143 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis Skövde, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skövde

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 08:56

På länsväg 194 är en buss och en personbil inblandade i en olyckan.

Olyckan har inträffat i höjd med Forsby kyrka och enligt SOS är sex personer inblandade. Det är oklart om det är några personskador. Räddningstjänst, ambulans samt polis larmade till platsen. 21.05 Föraren av bilen, en kvinna, är förd till sjukhus för kontroll och provtagning då hon misstänks vara påverkad.

Inbrott

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 10:10

Vi får larm ett inbrott i en källare. Polis åker till platsen och griper kort därefter en gärningsperson.

En anmälare ringer och uppger att han har haft inbrott i källaren. En gärningsperson ska enligt uppgift slagit sönder ett fönster och fått med sig verktyg, som han sedan slänger in i en annan trädgård. Mannen ska därefter gått runt på grannens tomt. Ett antal enheter åker till platsen och söker i området med bland annat hund. En patrull hör ljud från ett garage på adressen och gör en kontroll. Där griper de en man i 20-årsåldern misstänkt för stöld alternativt försök till stöld genom inbrott. Läs mer om hur du kan skydda dig mot bostadsinbrott på polisen.se

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 16 februari kl 08:49

Singelolycka med personbil vid Södra Ryd.

Enligt SOS så har en personbil av okänd anledning voltat på länsväg 200 och ligger på taket vid Horsåsrondellen. Oklart vad det gäller personskador. Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen. Kl 21.02: Polis på plats. Föraren, en kvinna uppger att hon väjt för ett rådjur och kanat av vägen. Föraren mår bra men avförs med hjälp av ambulans till sjukhus för kontroll. Inga brottsmisstankar.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
139%
SverigeSkövde

Brott jämfört med riket