facebook_pixelStenelidsvägen 45 Västra Götalands län, Skövde - hitta.se
Hitta.se

Stenelidsvägen 45

541 65 Skövde, Skövde Västra Götalands län

Adress i Södra Ryd i Skövde i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Stenelidsvägen 45.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1985

Fastigheten på Stenelidsvägen 45 är ett flerfamiljshus byggt 1985.

Bolån i Skövde - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skövde. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Skövde

Tomten är ca 12344 kvadratmeter

Tomten, NYCKELPIGAN 3, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten NYCKELPIGAN 3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Södra Ryd

Människorna i Södra Ryd

Människorna i Södra Ryd

Medelinkomsttagarfamiljer i bostadsrättsradhus i förorter till de större städerna

I Södra Ryd bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Skövdes kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 28% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 532 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 706 442 kronor i lån.

-10%

Skatteläget i Skövde

För de som är folkbokförda på Stenelidsvägen 45 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,86% (-0,79)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,582% (-0,59)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,9% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 93% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+93%

Bostadsmarknaden i Södra Ryd

i Södra Ryd pågår och planeras det för 69 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 79 objekt till salu i Södra Ryd

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

1 050 meter från adressen ligger Förskolan Kameleonten.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Skövde Rydshallen på Timmervägen 1.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters cykelväg (1757 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (73 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Södra Ryd

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Våld/hot mot tjänsteman

Rapporterat fredagen den 16 april kl 05:27

Man mycket våldsam vid omhändertagande av polis.

Mannen ska med basebollträ ha slagit sönder bilar parkerade vid adressen och jagat de boende till skogs. Polis larmades till platsen och vid omhändertagandet av mannen blev han mycket våldsam och bet av fingret på en polisman och skadade ytterligare en polisman. Mannen som är i 35-årsåldern kunde slutligen säkras och polismännen fick vård av ambulans som kom till platsen. Anmälningar om ett flertal brott kommer att upprättas där ibland våld mot tjänsteman, skadegörelse, olaga hot. Misstänkt är gripen.

Trafikolycka, smitning från

Rapporterat söndagen den 11 april kl 07:52

Personbil i singelolycka, väg 2747 Lerdala.

Polis skickas till väg 2747 Lerdala, där en personbil kört av vägen. När polis anländer finns ingen förare kvar på platsen. En anmälan smitning från trafikolycksplats skrivs.

Brand

Rapporterat fredagen den 9 april kl 12:26

En brand i ett flerfamiljshus i Skara.

Polisen fick larm via SOS ALARM om en brand i en lägenhet på Klostergatan i Skara. Inga uppgifter om personskador, räddningstjänsten arbetar med att släcka branden. Polis på plats får uppfattning om att det ska handla om en brand som startat i köket i samband med fritering av mat. Anmälan om allmänfarlig vårdslöhet kommer att upprättas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
139%
SverigeSödra Ryd

Brott jämfört med riket