facebook_pixelVisthusvägen 4 Västra Götalands län, Skövde - hitta.se
Hitta.se

Visthusvägen 4

541 55 Skövde, Skövde Västra Götalands län

Adress i Skultorp i Skövde i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Visthusvägen 4.

Hitta hit

Värderingen är 40 393 kr/m²

Huset på Visthusvägen 4 värderas till ca 5 130 000 kr (40 393 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

5 130 000 kr

Bolån i Skövde - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skövde. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Skövde

Tomten är ca 994 kvadratmeter

Tomten, SKULTORP 2:172, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SKULTORP 2:172 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Skultorp

Människorna i Skultorp

Människorna i Skultorp

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Skultorp bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 37 år, vilket är lägre än medelåldern i Skövdes kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (2%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 46% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 43% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 73%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 39 745 kr, vilket är 46% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 345 647 kronor i lån.

+46%

Skatteläget i Skövde

För de som är folkbokförda på Visthusvägen 4 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,86% (-0,79)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,582% (-0,59)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,7% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 19% fler röster än riksgenomsnittet.

M+19%

Bostadsmarknaden i Skultorp

Just nu finns 22 objekt till salu i Skulltorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

439 meter från adressen ligger Bäckagårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara elva minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Skultorp på Klagstorpsvägen 6.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1124 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (72 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skultorp

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 19 juni kl 10:37

Två motorcyklister som kolliderat, Aftonpromenaden / Djursätravägen, Värsås.

Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till Aftonpromenaden / Djursätravägen, Värsås, där två motorcyklister kolliderat. En av de inblandade uppger smärtor i nacke, men skadeläget är okänt. 11.35 Båda förarna är avförda med ambulans till sjukhus med lindriga skador. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Brand

Rapporterat måndagen den 14 juni kl 11:53

Rökutveckling, Storgatan.

Polis och ambulans skickas till Storgatan efter larm om rökutveckling i en byggnad. Byggnaden utryms.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 9 juni kl 06:50

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Oslter, under kväl

22:51 Misshandel, Skövde. En man i 40-årsåldern har blivit misshandlad utanför pub husaren i Skövde. Den misshandlade mannen ska ha blivit nedslagen och sparkad i huvudet när han låg ned. Fem personer ska ha lämnat platsen springandes mot Helenaskolan. Målsägaren ska ha försökt stoppa något bråk och blev då misshandlad. Målsägaren fick föras med ambulans till sjukhus. Skadeläge: Svullnad i ansiktet, smärta buk, skrapsår arm.   Ingen gripen i nuläget. 23:14 Försök till grov misshandel, Vägskälet Jour och korttidsboende, Högsbo, Göteborg. Två personer dök upp vid boendet för att bråka med en boende. Med sig hade en av männen en machete som var ca 50cm lång. Männen kunde omhändertas av ordningsvakter för att sedan lämnas över till polis. Männen greps för försökt till grov misshandel. Misshandel i relation Polisområde Stor Göteborg. Polis skickades till en bostad i Polisområde Stor Göteborg med anledning av att en kvinna uppgivit att hon blivit misshandlad av sin man. Mannen hade lämnat bostaden när polisen kom till platsen. Mannen misstänks för olaga hot och misshandel.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
139%
SverigeSkultorp

Brott jämfört med riket