facebook_pixelBrynolfsgatan 2 Västra Götalands Län, Skara - hitta.se

Brynolfsgatan 2

532 35 Skara, Skara Västra Götalands Län

En villa byggd 1969

På adressen finns en villa byggd 1969. Huset är 160 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Skara Domkyrkodistrikt.

Bolån i Skara Domkyrkodistrikt - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skara Domkyrkodistrikt. Vår snittränta är 1,37%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1.000.000 kronor är den effektiva räntan 1,38% (sep 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,37% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1.343.071 kronor och den första avbetalningen är 2.808 kronor.
Bolån i Skara Domkyrkodistrikt

Tomten är ca 555 kvadratmeter

Tomten, BJÖRNEN 33, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BJÖRNEN 33 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Skara Domkyrkodistrikt

Boendemiljön i Skara Domkyrkodistrikt

Området kring Brynolfsgatan 2 består till 23% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 50- och 40-talet.

Femtiotalshusen går att känna igen på enkelheten i arkitekturen där inspiration hämtats från 30-talets funkisstil. Fyrtiotalshusen är ofta byggda i ett plan plus källare och går att känna igen då de ofta har mindre fönster.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 6.04%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 5 672 kr. Räkna på kostnaden här

Samla dina lån

Wikipediafoton från närområdet

Skara stad
Skånings tingslag
Skara
Skånings och Valle tingslag

Människorna i Skara Domkyrkodistrikt

Människorna i Skara Domkyrkodistrikt

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Skara Domkyrkodistrikt bor 50% kvinnor och 50% män. Vanliga intressen är ishockey, hårvård, heminredning, modenyheter, skönhetsvård, fotboll, energisparande, styrketräning, besöka sportevenemang och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 042 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 357 144 kronor i lån.

-19%

Skatteläget i Skara

För de som är folkbokförda på Brynolfsgatan 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,10(-0,55)

11,48(0,20)

0,242(0,00)

Summa

32,822(-0,35)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 29% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+29%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Audi i området.

Toyota
Audi

Bostadsmarknaden i Skara Domkyrkodistrikt

Just nu finns 27 objekt till salu i Skara

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

145 meter från adressen ligger Gällkvistskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum Munken på Skaraborgsgatan 26.

Lockas man av restaurangbesök finns Odd Fellow Logen Gunnar Wennerberg och Hotell Stadskällaren i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1251 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (126 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, tolv minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skara Domkyrkodistrikt

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 21 oktober kl 06:02

Polispatrull misstänker ett rattfylleri på Skaraborgsgatan i Skara.

Polispatrull stoppar ett fordon på Skaraborgsgatan och föraren misstänkts för rattfylleri. Föraren, en kvinna i 25-årsåldern, får följa med polispatrullen för vidare provtagning.  

Brand

Rapporterat måndagen den 19 oktober kl 03:20

Brand i fabrik, Jungmansgatan.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Jungmansgatan efter larm om brand i fabrik. På plats konstateras att det brinner i fabriken, och räddningstjänst inleder släckningsarbete. Ingen person är dock kvar i byggnaden, och händelsen har inte medfört några personskador. 15.53 Polis är klar på plats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden.

Misshandel, grov

Rapporterat söndagen den 11 oktober kl 03:10

En man har blvit skadad möjligen med någon typ av stickvapen/kniv i Händene.

Polis larmas till Kinnevad där en man uppges befinna sig med någon typ av skada från ett stickvapen/kniv. Även ambulans larmas till platsen. På platsen finner man en man i 35-årsåldern, han har någon typ av stickskada i ett ben. Skadorna bedöms dock inte som livshotande. Polisen har svårt att få fram hela händelseförloppet.   Händelsen kan ha inträffat i korsningen Hindbogatan/Sven Hofsgatan. Någon typ av bråk har uppstått mellan personer i en bil och eventuellt någon på cykel. Vad som sedan inträffat är oklart och vem som utfört vad. En personbil har tagits i beslag som kommer att bärgas till polisen. Den skadade uppger att han befunnit sig i bilen.    Den skadade avförs till sjukhus. Oklart skadeläge.   

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
0%
SverigeSkara Domkyrkodistrikt

Brott jämfört med riket