facebook_pixelHändene Stubbe 7 Västra Götalands Län, Skara - hitta.se
Hitta.se

Händene Stubbe 7

532 96 Skara, Skara Västra Götalands Län

Adress i Skara i Skara i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Händene 7.

Hitta hit

En villa byggd 1976

På adressen finns en villa byggd 1976. Huset är 91 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Skara.

Bolån i Skara - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skara. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Skara

Tomten är ca 2943 kvadratmeter

Tomten, STUBBE 1:15, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STUBBE 1:15 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i området

Människorna i området

Människorna i området

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I området bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Skaras kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 51% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 37% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 74%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 512 kr, vilket är 17% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 257 455 kronor i lån.

-17%

Skatteläget i Skara

För de som är folkbokförda på Händene 7 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,10% (-0,55)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,822% (-0,35)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,0% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 28% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+28%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 2 objekt till salu i Valhall

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 757 meter från adressen ligger Förskolan Korallen.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1092 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (16 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 23 januari kl 09:27

Minibuss som voltat, väg 184 Gudhem.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 184 Gudhem, där en minibuss voltat, och nu ligger på sidan. Två personer uppges ha färdtas i minibussen, och olyckan har enligt uppgift medfört personskador. 10.29 Två män har färdats i bilen, varav den ene, passageraren, fick följa med ambulans till sjukhus för vård. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. Polis är klar på plats.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat fredagen den 22 januari kl 12:15

På länsväg 2603 vid Saleby har en bilist kört av vägen och voltat.

Bilen ligger på taket men föraren har tagit sig ut. Klagar på smärta i handen. Ambulans, räddningstjänst samt polis på väg. Halt väglag på platsen. 12.35 Inga personskador och inga misstankar om brott.

Stöld/inbrott

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 10:08

Inbrott i bostad, två gripna, Västergatan.

Polis skickas till Västergatan, där boende just haft inbrott i sin källare, och två personer ses lämna platsen till fots.  När polis anländer börjar man att  spåra med hund från brottsplatsen, och får då upp spår som leder till ett garage. Beslut om husrannsakan fattas, och den genomförs i garaget där två män anträffas. De båda grips som misstänkta för stöld samt olaga intrång.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
0%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket