facebook_pixelHändene Stubbe 7 Västra Götalands Län, Skara - hitta.se

Händene Stubbe 7

532 96 Skara, Skara Västra Götalands Län

Adress i Skara i Skara i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Händene 7.

Hitta hit

En villa byggd 1976

På adressen finns en villa byggd 1976. Huset är 91 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Skara.

Bolån i Skara - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skara. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Skara

Tomten är ca 2943 kvadratmeter

Tomten, STUBBE 1:15, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STUBBE 1:15 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i området

Människorna i området

Människorna i området

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I området bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Skaras kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 51% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 37% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 74%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 512 kr, vilket är 17% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 257 455 kronor i lån.

-17%

Skatteläget i Skara

För de som är folkbokförda på Händene 7 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,10% (-0,55)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,822% (-0,35)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,0% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 28% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+28%

Bilägande

Man kör gärna Nissan och Audi i området.

Nissan
Audi

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 757 meter från adressen ligger Förskolan Korallen.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1092 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (16 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 06:22

Bilist som kört in i trafikljus i korsningen Badhusgatan / Norra Bergvägen.

Polis skickas till korsningen Badhusgata / Norra Bergvägen där en bilist kört in i ett trafikljus. Olyckan har inte medfört några personskador gällande föraren, en man, men polis upprättar en anmälan vårdslöshet i trafik.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 11:36

Enligt SOS så har en lastbil och en personbil kolliderat vid Marum.

SOS uppgifter: Olycka mellan personbil och lastbil på länsväg 184,Munkatorp. Troligen sidokrock. Föraren av lastbilen har tagit sig ur fordonet, föraren av personbilen sitter kvar. Oklar skadebild. Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till platsen. Inga uppgifter om trafikläge. Polisen på plats .  Föraren av lastbilen misstänkt för rattfylleri. Olycksplatsen/trafiken avstängd. Ambulanshelikopter har landat på platsen. Oklart skadeläge. En skadad person från personbilen förs från platsen via helikopter, oklart till vilket sjukhus, oklart skadeläge. Ytterligare en person har körts med hjälp av ambulans till sjukhuset i Skövde, oklart skadeläge. Polisen har upprättat anmälan om vårdslöshet i trafik. Båda inblandade fordonen tas i beslag. Lastbilsföraren har inga kända personskador. Stor påverkan i trafiken, bärgning fortgår.     15:58 Uppdatering: Enligt uppgifter skall olycksplatsen vara där väg 184 ansluter till väg 49 i en t-korsning, nordväst om Skara. Polis har avfärdat alla misstankar gällande rattfylleri mot föraren av lastbilen.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 03:09

Trafikolycka på E6, Götene mellan lastbil och personbil.

SOS uppgifter: Olyckan ska enligt SOS ägt rum på E6, Brännebrona. Personbilen uppges ha voltat och ligga på taket. Två personer i personbilen, oklart skadeläge. Föraren av lastbilen är ute ur fordonet. Lastbilen ska även den ha hamnat på sidan i diket. Trafiken kan dock passera olycksplatsen i begränsad hastighet. Räddningstjänst, polis och ambulans larmas till platsen.   Polisen är ännu inte på plats. Räddningstjänst på plats, de kommer att stänga av trafiken i samband med räddningsarbetet. Kl 15.15 : Polis på plats. De båda som färdats i personbilen har nu omhändertagits av ambulanspersonal. Oklart skadeläge. Tungbärgare beställd till platsen. Kl.15.24: Två personer förs till sjukhus för kontroll. Enligt uppgift från platsen ej allvarligt skadade. Rapport om vårdslöshet i trafik upprättas kopplad till föraren av personbilen. Kl 15.51: Trafik i södergående riktning släpps på igen. Kl 16.09: Trafiken släpps på växelvis. Dirigering pågår på platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
0%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket