facebook_pixelNilsagårdsgatan 23C Västra Götalands län, Skene - hitta.se

Nilsagårdsgatan 23C

511 64 Skene, Mark Västra Götalands län

Adress i Skene i Skene i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Nilsagårdsgatan 23C.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1975

Fastigheten på Nilsagårdsgatan 23C är ett flerfamiljshus byggt 1975.

Bolån i Skene - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skene. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Skene

Boendemiljön i Skene

Boendemiljön i Skene

I området kring Nilsagårdsgatan 23 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (41%).

Wikipediafoton från närområdet

Marks tingslag
Skene kyrka
Västergården
Skene köping

Människorna i Skene

Människorna i Skene

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Skene bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Marks kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 6% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 23% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 553 kr, vilket är 35% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 827 361 kronor i lån.

-35%

Skatteläget i Mark

För de som är folkbokförda på Nilsagårdsgatan 23C gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,6% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Opel i området.

Toyota
Opel

Bostadsmarknaden i Skene

i Skene pågår och planeras det för 20 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 28 objekt till salu i Skene

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av Nilsagårdsgatan. Snitthyran är 4 594 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

1 070 meter från adressen ligger Sandvallsäng förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Klevagårdsgatan 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Casablanca och Skene Krog Svensk och Turkisk i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (866 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (203 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skene

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 21 november kl 07:57

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

01.57 Kinna, stöld genom inbrott och grovt hot mot tjänsteman Polisen larmas till Prästliden i Kinna med anledning av att två maskerade personer gör inbrott i ett garage. När polis kommer till platsen springer de två åt olika håll.Polispatrullen delar på sig och springer efter. En av tjuvarna hotar den ena polisen med ett tillhygge och polisen skjuter ett varningskott vilket gör att tjuven släpper tillhygget och kan gripas, han är 20 år. Den andre tjuven kommer undan och är inte gripen. 03.22 Åmål, bilbrand Vid Drottninggatan börjar det brinna i en parkerad bil. I samband med att branden startade sågs två personer lämna platsen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 05.18 Skövde, skadegörelse genom brand Vid Stationsvägen griper polisen två personer, en 18-årig kille och en 17-årig flicka som anlagt två bränder i två uppställda containers.  

Rån

Rapporterat måndagen den 16 november kl 08:20

På Mor Kerstins Torg har Coop blivit utsatt för ett rån.

En maskerad man med kniv har kommit in i butiken och hotat personalen. Han ville ha pengar och sa till personalen att lägga sig på golvet. Han försvann sedan springande från platsen. I nuläget oklart om han fick med sig några pengar. Inga fysiska personskador. Polis är på plats och söker i området. Ingen återfunnen/gripen.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 12 november kl 05:07

Fotgängare och bilist har kolliderat på Varbergsvägen i Skene.

Polis och ambulans skickas till Varbergsvägen där en trafikolycka inträffat mellan en bilist och en fotgängare. Fotgängaren, en kvinna, uppges vara vaken men skadeläget är okänt. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
SverigeSkene

Brott jämfört med riket