facebook_pixelNilsagårdsgatan 23C Västra Götalands län, Skene - hitta.se
Hitta.se

Nilsagårdsgatan 23C

511 64 Skene, Mark Västra Götalands län

Adress i Skene i Skene i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Nilsagårdsgatan 23C.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1975

Fastigheten på Nilsagårdsgatan 23C är ett flerfamiljshus byggt 1975.

Bolån i Skene - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skene. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Skene

Boendemiljön i Skene

Människorna i Skene

Människorna i Skene

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Skene bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Marks kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 6% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 23% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 553 kr, vilket är 35% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 827 361 kronor i lån.

-35%

Skatteläget i Mark

För de som är folkbokförda på Nilsagårdsgatan 23C gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 40,6% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Skene

i Skene pågår och planeras det för 8 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 18 objekt till salu i Kinna

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Nilsagårdsgatan. Snitthyran är 5 588 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

1 070 meter från adressen ligger Sandvallsäng förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Klevagårdsgatan 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Casablanca och Skene Krog Svensk och Turkisk i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (866 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (203 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skene

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 2 mars kl 02:31

Två bilar är involverade i en olycka på riksväg 40 vid Viaredsmotet. Inga uppgifter om personskador.

Larmet kommer in via SOS. Ambulans, räddningstjänst och polis larmade till platsen. Uppdatering kl. 15:03 Inga uppgifter om att någon skulle vara skadad. Bilarna bärgade. En anmälan gällande ej iakttagit väjningsplikt är upprättad.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 2 mars kl 08:41

Bilist och cyklist som kolliderat, Alingsåsvägen / Skolvägen, Sandared.

Polis och ambulans skickas till Alingsåsvägen / Skolvägen, där en bilist och cyklist kolliderat. Olyckan uppges ha skett i låg hastighet. 08.40 Cyklisten, en pojke uppgav smärta i ett ben. Han fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. 08.45 Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Brand

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 01:57

Det brinner i en villa i Rydboholm. Inga uppgifter om personskador.

Larmet kommer in via SOS. Enligt uppgifter från plats är det en fullt utvecklad brand. Räddningstjänsten är på adressen med ett flertal enheter. Polis är också på plats och bistår bland annat med trafikdirigering. Inga uppgifter om personskador. Uppdatering 14:13 En ambulans på väg fram till branden och en personbil är involverade i en olycka på länsväg 1610. Inga uppgifter som personskador. Uppdatering 14:31 Enligt uppgift från platsen är det inga personskador. Räddningstjänsten jobbar vidare med släckningsarbetet. Fordon blockerar delvis vägen. Polis digererar trafik. Kör försiktigt vid platsen. Uppdatering 15:00 Polis kvar på plats och dirigerar trafik. Räddningstjänsten kommer låta huset brinna ner. En anmälan gällande mordbrand är upprättad. Platsen är avspärrad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
27%
SverigeSkene

Brott jämfört med riket