facebook_pixelMagra Stommens Väg 3 Västra Götalands Län, Sollebrunn - hitta.se
Hitta.se

Magra Stommens Väg 3

441 75 Sollebrunn, Alingsås Västra Götalands Län

Adress i Magra i Sollebrunn i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Magra stommens väg 3.

Hitta hit

En villa byggd 1976

På adressen finns en villa byggd 1976. Huset är 158 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Magra.

Värderingen är 11 772 kr/m²

Villan på Magra Stommens Väg 3 värderas till ca 1 860 000 kr (11 772 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 860 000 kr

Bolån i Sollebrunn - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sollebrunn. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sollebrunn

Tomten är ca 929 kvadratmeter

Tomten, MAGRA 5:39, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten MAGRA 5:39 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Magra

Boendemiljön i Magra

Området kring Magra stommens väg 3 består till 41% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Magra distrikt
Ljungsjön (Magra socken, Västergötland)
Ränne
Stora Mellby

Människorna i Magra

Människorna i Magra

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Magra bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Alingsås kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (31%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 19% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 750 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 714 672 kronor i lån.

-20%

Skatteläget i Alingsås

För de som är folkbokförda på Magra stommens väg 3 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,36% (-0,29)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,082% (-0,09)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 25,5% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 83% fler röster än riksgenomsnittet.

C+83%

Bostadsmarknaden i Magra

Just nu finns 2 objekt till salu i Magra med Omnejd

Det har sålts 4 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 14 704 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 12 833 kr/m2 och går upp med 14.10 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

909 meter från adressen ligger Magra skola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (414 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (180 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Magra

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Anträffad död

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 01:16

I Mariedal utomhus vid en mast anträffas en död man.

Polis kommer till platsen och platsen spärras av för teknisk undersökning. Tekniker har varit på platsen och dörrknackning har genomförts i området. Polis har försökt att fastställa identitet på mannen men utan resultat i nuläget. Det går inte att utesluta att mannen blivit utsatt för ett grovt brott och därför inleds en förundersökning gällande dråp alternativt mord. Uppdatering: 15.30: Kroppen identifierad. Det rör sig om en man i 30-årsåldern hemmahörande i Alingsås kommun. Teknisk undersökning avslutad. Rättsmedicinsk undersökning kvarstår för att kunna fastställa dödsorsaken. Förundersökning kvarstår i avvaktan på rättsmedicinsk undersökning.  

Mord/dråp

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 10:10

Svårt skadad man hittad, avled av sina skador.

Kl 00:29 inkom larm till polisen om en svårt skadad man på Getingevägen i Trollhättan. Mannen som är född 1987 avled senare, anhöriga är underrättade. På platsen fanns det sex personer som hämtades till förhör och ytterligare tre stycken greps misstänkta för mord. De sex som hämtades till förhör är släppta under dagen och de tre gripna sitter kvar och det skall hållas förhör med dessa under dagen. Teknisk undersökning är utförd under natten. Teknikerna har gjort beslag och dessa skall analyseras. Förhör och andra utredningsåtgärder kommer att hållas under dagen. Förundersökningsledare är åklagare Robert Beckard.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 08:39

Nedan följer en sammanfattning av kvällens/nattens händelser. dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

00:10 Drog rattfylleri, Nossebro . Polispatrull stoppade en förare på Landsväg 186 i Nossebro och han misstänktes för drograttfylleri. Mannen som är i 35-årsåldern fick sitt körkort omhändertaget och medtogs för provtagning. 00:31 Olaga hot försök till misshandel, Gibraltargatan, Göteborg. Polis fick larm om att en man utsatts för försök till misshandel och olaga hot. Fyra för honom okända och maskerade män har fått honom till marken och då uttalat hot mot mannen innan de springandes lämnade platsen. I nuläget är det oklart vad som gjorde att de blev avbrutna i händelse förloppet.   03:15 Mord/Dråp, Solbergavägen, Mariestad. Polis fick larm om ett mord/dråp på en adress på Solbergavägen i Mariestad. Polis åkte till platsen och där kunde konstateras att en kvinna i 35-årsåldern är avliden/bragd om livet. Ytterligare en kvinna i 35-årsålden har blivit misshandlad på adressen hon tog om hand av polis i närheten av adressen. På adressen kunde polis gripa en man i 40-års åldern misstänkt för att att utfört dådet.   Polis spärrar av den aktuella adressen för teknisk undersökning samt håller förhör med vittnen för att få en klarare bild av händelseförloppet.   11:33 Uppdatering. Efter ett uppdagat räknefel gäller följande. Den man som är gripen är i 30-årsåldern inte i 40-årsåldern som tidigare komminucerats. 05:02 Rån, Borås . En man i 22-årsåldern uppgav för polis att han blivit rånad på Trandaredsskolans parkering. Han var där för att träffa en kompis när två maskerade gärningsmän dök upp och misshandlade och rånade honom på hans mobiltelefon. Mannen fick uppsöka sjukvård för mindre sårskador. Anmälan upprättades av polis.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
83%
SverigeMagra

Brott jämfört med riket