facebook_pixelHagenvägen 36 Västra Götalands län, Sparsör - hitta.se

Hagenvägen 36

513 50 Sparsör, Borås Västra Götalands län

Adress i Sparsör i Sparsör i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hagenvägen 36.

Hitta hit

En villa byggd 1949

På adressen finns en villa byggd 1949. Huset är 46 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Sparsör.

Bolån i Sparsör - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sparsör. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Sparsör

Tomten är ca 995 kvadratmeter

Tomten, HOVALIDA 1:9, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HOVALIDA 1:9 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Sparsör

Människorna i Sparsör

Människorna i Sparsör

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Sparsör bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Borås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 24% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 946 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 149 012 kronor i lån.

-4%

Skatteläget i Borås

För de som är folkbokförda på Hagenvägen 36 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,31% (-0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,032% (-0,14)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,4% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 47% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+47%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Sparsör

i Sparsör pågår och planeras det för 34 lägenheter och snittpriset är 30 769 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 19 objekt till salu i Sparsör

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

308 meter från adressen ligger Kröklingegårdens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (197 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (30 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sparsör

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Uppdatering

Rapporterat måndagen den 16 november kl 04:05

Uppdatering kring skjutning/mord på Skaraborgsvägen i Borås, 201103. Två män anhållna.

Under måndagen har två män i 20-30 års åldern anhållits i mordutredningen gällande skjutningen på Skaraborgsvägen i Borås den 3 november, då en man sköts till döds. Männen har delgivits misstanke om medhjälp till mord och har efter inledande förhör anhållits av åklagare. Polisen kan för närvarande inte gå in på några ytterligare detaljer då det gäller pågående förundersökning. Det rör även de båda männen som nu har anhållits och deras relation till den avlidne. Förundersökningen leds av åklagare.   Utredningen fortgår med bl.a. vittnesförhör och analys av den tekniska undersökningen. Polisen är fortsatt intresserade att komma i kontakt med personer som gjort iakttagelser på brottsplatsen på Skaraborgsvägen nr 13-15 och nära angränsande områden . Iakttagelser är också av intresse både strax före, men även efter skjutningen. Tidsintervallet rör sig mellan ca kl 17.55-18.20. Tips till polisen kan lämnas via 114 14. Ingen ytterligare information kan för närvarande lämnas ut från utredningen/FU-ledare.

Skadegörelse

Rapporterat måndagen den 16 november kl 10:52

Larm om att en buss blivit beskjuten i Sjöbo.

Bussen har två skadade rutor. Det har funnits resenärer ombord men de har nu bytt buss. Inga personskador. Polis kallas till platsen för att undersöka omständigheterna. En förundersökning gällande försök till mord har inletts. Bussen spärras av för en teknisk undersökning. Uppdatering 10.30 Den tekniska undersökning av bussen är avslutad. Två rutor är skadade, men skotten har inte gått igenom rutorna som är av dubbelglas. Enligt de initala undersökningarna har bussen troligtvis blivit beskjuten med ett luftvapen. Det befann sig ca 10 resenärer ombord på bussen, och efter incidenten stannade bussen vid en hållplats och passagerare gick då av. Det finns inga uppgifter om att någon ska blivit skadad. Ärendet kommer nu att utredas som en skadegörelse och brottsrubriceringen är ändrad. Polisen är intresserad av att komma i kontakt med passagerarna och uppmanar dem att kontakta polisen i Borås eller ringa 114 14.

Kontroll person/fordon

Rapporterat måndagen den 16 november kl 08:38

Larm om att en buss blivit beskjuten i Sjöbo.

Bussen har två skadade rutor. Det har funnits resenärer ombord men de har nu bytt buss. Inga personskador. Polis kallas till platsen för att undersöka omständigheterna. En förundersökning gällande försök till mord har inletts. Bussen spärras av för en teknisk undersökning. Uppdatering 10.30 Den tekniska undersökning av bussen är avslutad. Två rutor är skadade, men skotten har inte gått igenom rutorna som är av dubbelglas. Enligt de initala undersökningarna har bussen troligtvis blivit beskjuten med ett luftvapen. Det befann sig ca 10 resenärer ombord på bussen, och efter incidenten stannade bussen vid en hållplats och passagerare gick då av. Det finns inga uppgifter om att någon ska blivit skadad. Polisen är intresserad av att komma i kontakt med passagerarna och uppmanar dem att kontakta polisen i Borås eller ringa 114 14.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
537%
SverigeSparsör

Brott jämfört med riket