facebook_pixelKrokslycke 127 Västra Götalands län, Spekeröd - hitta.se
Hitta.se

Krokslycke 127

444 93 Spekeröd, Stenungsund Västra Götalands län

Adress i Spekeröd i Spekeröd i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Krokslycke 127.

Hitta hit

En villa byggd 1977

På adressen finns en villa byggd 1977. Huset är 110 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Spekeröd.

Värderingen är 30 545 kr/m²

Villan på Krokslycke 127 värderas till ca 3 360 000 kr (30 545 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 360 000 kr

Bolån i Spekeröd - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Spekeröd. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Spekeröd

Tomten är ca 3273 kvadratmeter

Tomten, KROKSLYCKE 1:14, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KROKSLYCKE 1:14 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Spekeröd

Människorna i Spekeröd

Människorna i Spekeröd

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Spekeröd bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Stenungsunds kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är meka med bilar, arbeta i trädgården, antikviteter, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku, krukväxter, snickra/måla och bygga, motorsport och energisparande.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 72%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 221 kr, vilket är 11% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 648 072 kronor i lån.

+11%

Skatteläget i Stenungsund

För de som är folkbokförda på Krokslycke 127 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,64% (-0,01)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,362% (0,19)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 28,4% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 62% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+62%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 224 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 26 objekt till salu i Spekeröd

Det har sålts 41 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 31 239 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 29 018 kr/m2 och går upp med 7.99 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

1 762 meter från adressen ligger Spekeröds förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (817 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (43 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Spekeröd

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 08:10

Föraren av en personbil har kört genom ett staket vid Gössby. Inga uppgifter om skador.

Ambulans, räddningstjänst och polis på väg. Uppdatering kl 09:05 Föraren förd i ambulans till sjukhus. Fortsatt oklart skadeläge. Patrullen skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 06:35

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

23:28, skadegörelse, Stenungsund Vi får in ett samtal om personer som krossar glas och kastar saker i ett hotellrum. En patrull åker till platsen och avvisar två personer i 55- respektive 45-årsåldern. Mycket är sönderslaget i rummet och de är samtidigt misstänkta för skadegörelse. 01:24, stöld/inbrott, Brålanda Vi får in ett larm om ett pågående inbrott i en matvarubutik i centrala Brålanda. En man har tagit sig in i butiken genom att krossa en ruta och bland annat rivit ner hela tobakshyllan. Mannen ska enligt uppgift även fått med sig kassan. Ett antal patruller samt väktare åker till platsen. Men väl framme har gärningspersonen lämnat, möjligen i en mörkbrun bil. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad. 01:34, rattfylleri, Göteborg En patrull stoppar en bil på Kummingatan. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning samt narkotikabrott innehav och eget bruk. 02:44, skadegörelse, Göteborg Vi får in ett samtal om att person klottrar på en vårdcentral i Billdal. Gärningspersonen ska enligt uppgift även ha klottrat på ett flertal andra fastigheter i området.  En patrull åker till platsen och kan lokalisera gärningspersonen. Det är en man i 25-årsåldern. Han omhändertas för kontroll. Patrullen skriver an anmälan om skadegörelse samt narkotikabrott eget bruk. 02:57, brand, Vårgårda Vi får ett larm via räddningstjänsten om en brand i en industrifastighet. Enligt räddningstjänsten är det en lokal på 500 m2 som brinner och det ska enligt uppgift finnas gasflaskor i byggnaden. De lyckas säkra gasflaskorna och hanterar branden. En patrull skriver en anmälan om brand utan misstanke om brott. 03:20, brand, Gullspång Vi får in ett larm via SOS om en brand i en villa. Huset är övertänt när räddningstjänst och polis kommer till platsen. Enligt uppgift ska ingen person befinna sig i huset. Eftersom det i nuläget inte finns någon naturlig förklaring till branden, är en anmälan gällande mordbrand upprättad. Platsen är avspärrad och ska senare undersökas av tekniker.

Misshandel

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 07:08

Bråk, Stenungstorg.

Samtal inkommer till polisen om pågående bråk mellan flera personer i anslutning till Stenugstorg. De inblandade går ombord på en buss mot stationen i Stenungsund, där busschauffören stannar tills att polispatrullen anländer. 19.07 En anmälan om misshandel upprättas, och en man omhändertas av polis enligt lagen om berusade personer.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
11%
SverigeSpekeröd

Brott jämfört med riket