facebook_pixelTångenvägen 50 Västra Götalands län, Strömstad - hitta.se

Tångenvägen 50

452 35 Strömstad, Strömstad Västra Götalands län

Adress i Tången i Strömstad i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tångenvägen 50.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2006

Fastigheten på Tångenvägen 50 är ett flerfamiljshus byggt 2006.

Snittvärderingen är 27 171 kr/m²

Snittvärderingen på Tångenvägen 50 är ca 27 171 kr/m².

Värdera bostad på Tångenvägen 50

Evaluation

Värdeindikation

27 171 kr/m2

Bolån i Strömstad - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Strömstad. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Strömstad

Boendemiljön i Tången

Boendemiljön i Tången

Området kring Tångenvägen 50 består till 52% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 2010-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Vette tingslag
Strömstads kyrka
Ånneröd
Strömstad

Människorna i Tången

Människorna i Tången

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Tången bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 59 år, vilket är högre än medelåldern i Strömstads kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 17% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 51%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 344 kr, vilket är 18% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 762 075 kronor i lån.

-18%

Här i Strömstad betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Tångenvägen 50 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,91% (0,26)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,632% (0,46)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,0% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 220% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+220%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Suzuki i området.

Toyota
Suzuki

Bostadsmarknaden i Tången

i Tången pågår och planeras det för 119 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 24 objekt till salu i Tången

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

177 meter från adressen ligger Tångens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara 14 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum Strömstad på Prästängsvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurangpråmen och Primi Piatti i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (67 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (38 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tången

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 02:43

Två personbilar som kolliderat på väg 160 Högås.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 160 Högås, där två personbilar har kolliderat. Enligt initiala uppgifter i larmet från SOS ska en person har färdats i varje bil. Skadeläget är okänt. Olyckan har inträffat efter rondellen på väg 160 mot Högås, och har medfört att vägen nu är helt blockerad för övrig trafik. 15.25 En av förarna, en kvinna, är förd med ambulans till sjukhus.

Bråk

Rapporterat fredagen den 27 november kl 12:59

Flera personer i bråk vid Västra gatan i Brålanda. Möjligen en man skadad.

Ingångsuppgifter från SOS: Enligt SOS så ska ett flertal personer varit involverade i någon typ av bråk vid Västra gatan. Det ska enligt anmälare/vittnen ha förekommit tillhyggen, möjligen yxor på platsen. Oklart om någon är skadad. Polis och ambulans larmas till platsen. Kl 12.34: Polis på plats. Uppgifter framkommer om en personbil som lämnat platsen för bråket. Bilen anträffas av ytterligare en polispatrull under färd, den misstänkta bilen vägra stanna på uppmaning av polis. Förundersökning inleds med rubricering grov misshandel. Uppgifter har framkommit att en person ska ha fått skador i bakhuvudet från en yxa. Den skadade har ännu inte anträffats. Möjligen färdas han i den bil som polisen har för avsikt att stoppa. KL 12.46: Den misstänkta bilen kan stoppas. En man har gripits, oklart om det var i bilen eller vid platsen för bråket. Den skadade har körts till sjukhus med hjälp av ambulans, oklart skadeläge. En hundpatrull tillkallas för saksök, dvs. eftersöka tillhygge/yxa. Ytterligare en person gripen. De gripna är en man och en kvinna. 14.37 Platsen för händelsen är avspärrad i väntan på en kriminalteknisk undersökning.

Rattfylleri

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 07:38

Rattfylleri Kvarnåsgatan

Polisen har påträffat en misstänkt rattfyllerist på Kvarnåsgatan. Sedvanliga utredningsrutiner.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
30%
SverigeTången

Brott jämfört med riket