facebook_pixelAndgränd 7 Västra Götalands län, Svaneholm - hitta.se
Hitta.se

Andgränd 7

515 60 Svaneholm, Borås Västra Götalands län

Adress i Svaneholm i Svaneholm i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Andgränd 7.

Hitta hit

En villa byggd 1974

På adressen finns en villa byggd 1974. Huset är 130 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Svaneholm.

Värderingen är 15 307 kr/m²

Villan på Andgränd 7 värderas till ca 1 990 000 kr (15 307 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 990 000 kr

Bolån i Svaneholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Svaneholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Svaneholm

Tomten är ca 351 kvadratmeter

Tomten, BOGRYD 1:224, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BOGRYD 1:224 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Svaneholm

Människorna i Svaneholm

Människorna i Svaneholm

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Svaneholm bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Borås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 867 kr, vilket är 12% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 762 884 kronor i lån.

-12%

Skatteläget i Borås

För de som är folkbokförda på Andgränd 7 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,31% (-0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,032% (-0,14)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,8% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 163% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+163%

Bostadsmarknaden i Svaneholm

i Svaneholm pågår och planeras det för 34 lägenheter och snittpriset är 30 769 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Kinnarumma

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 195 meter från adressen ligger Svanungens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (196 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (75 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Svaneholm

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat tisdagen den 26 januari kl 11:10

I Viared stoppas en bilist för kontroll.

Förare är en kvinna i 30-årsåldern som visar tecken på narkotikapåverkan. Hon får följa med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat söndagen den 24 januari kl 08:03

Godmorgon! Nedan följer ett urval av nattens händelser.

00.23 Misshandel, Borås. En kvinna blir slagen av en man, som därefter lämnar platsen. Polis anträffar strax därefter mannen, och han grips som misstänkt för misshandel. Han är nu anhållen. Mannen och kvinnan är inte okända för varandra. 23.12 Singelolycka, E20 Leksberg, Mariestad . Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till E20 där en singelolycka inträffat. Förare och passagerare förs med ambulans till sjukhus, och bilen bärgas från platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 02.56 Stöld/inbrott, Magasinsgatan, Hjo . Polis och väktare åker till platsen, efter att flertalet larm lösts ut från en restaurang/krog. När man anländer till platsen finns ingen misstänkt kvar, och två gärningsmän har lämnat platsen till fots. Ingen av dem anträffas. 23.27 Grov misshandel, Kungshamn. Polis larmas till en lägenhet i Kungshamn, efter samtal om en knivskuren man. På plats i lägenheten anträffas två män, som känner varandra, mellan vilka det varit bråk. Båda har skador, och båda grips som misstänkta samt målsägare gällande grov misshandel. En av dem kontrollerades för sina skador på sjukhus, men har inte behövt stanna för fortsatt vård. 04.50 Rån, Arendalsvägen, Göteborg. En man tankar på en mack, och i samband med det kommer det fram två män med vapen, som tvingar till sig mannens bil. Samtidigt tillgriper de även hans mobil samt plånbok. Bilen spåras och anträffas Alafors. Den bärgas för en teknisk undersökning. Ingen av gärningsmännen anträffas dock. Händelsen har inte medfört några fysiska personskador. Händelsen rubriceras som grovt rån samt vapenbrott.

Trafikolycka, singel

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 05:42

Personbil som kört ner i diket, väg 41 Kristineberg.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 41, där en personbil kört ner i diket, södergående riktning. Skadeläget är okänt. 17.54 Föraren, en man, uppgav smärta i ryggen och fördes med ambulans till sjukhus. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. Polis är klar på plats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
537%
SverigeSvaneholm

Brott jämfört med riket