facebook_pixelAndgränd 7 Västra Götalands län, Svaneholm - hitta.se

Andgränd 7

515 60 Svaneholm, Borås Västra Götalands län

Adress i Svaneholm i Svaneholm i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Andgränd 7.

Hitta hit

En villa byggd 1974

På adressen finns en villa byggd 1974. Huset är 130 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Svaneholm.

Värderingen är 15 230 kr/m²

Villan på Andgränd 7 värderas till ca 1 980 000 kr (15 230 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 980 000 kr

Bolån i Svaneholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Svaneholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Svaneholm

Tomten är ca 351 kvadratmeter

Tomten, BOGRYD 1:224, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BOGRYD 1:224 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Svaneholm

Människorna i Svaneholm

Människorna i Svaneholm

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Svaneholm bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Borås kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 867 kr, vilket är 12% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 762 884 kronor i lån.

-12%

Skatteläget i Borås

För de som är folkbokförda på Andgränd 7 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,31% (-0,34)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,032% (-0,14)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,8% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 163% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+163%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och BMW i området.

Toyota
BMW

Bostadsmarknaden i Svaneholm

i Svaneholm pågår och planeras det för 34 lägenheter och snittpriset är 30 769 kr/m2. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Viskafors

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 195 meter från adressen ligger Svanungens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (196 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (75 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Svaneholm

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 21 november kl 07:57

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

01.57 Kinna, stöld genom inbrott och grovt hot mot tjänsteman Polisen larmas till Prästliden i Kinna med anledning av att två maskerade personer gör inbrott i ett garage. När polis kommer till platsen springer de två åt olika håll.Polispatrullen delar på sig och springer efter. En av tjuvarna hotar den ena polisen med ett tillhygge och polisen skjuter ett varningskott vilket gör att tjuven släpper tillhygget och kan gripas, han är 20 år. Den andre tjuven kommer undan och är inte gripen. 03.22 Åmål, bilbrand Vid Drottninggatan börjar det brinna i en parkerad bil. I samband med att branden startade sågs två personer lämna platsen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 05.18 Skövde, skadegörelse genom brand Vid Stationsvägen griper polisen två personer, en 18-årig kille och en 17-årig flicka som anlagt två bränder i två uppställda containers.  

Detonation

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 10:50

Hög smäll vid bostad i Borås.

Vid klockan 00.28 på natten till tisdagen larmades polis till Rydboholm söder om Borås med anledning av att flera personer hört en hög smäll i bostadsområdet. Händelsen rubriceras i nuläget som allmänfarlig ödeläggelse och övergrepp i rättssak. Platsen är avspärrad och under dagen ska polisen göra tekniska undersökningar. Ingen person är skadad. En kvinna är anhållen. Polisen behöver allmänhetens hjälp med tips och iakttagelser. Lämna information till din lokala polis, via telefon 114 14 eller via på polisen.se. https://polisen.se/kontakt/tipsa-polisen/tipsa-polisen-via-webben

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 10 november kl 06:45

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr samt Stefan Gustafsson.

01.53 Borås, misstänkt drograttfylleri På riksväg 40 vid Viaredsmotet stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkotiokapåverkad och får följa med för provtagning. 02.00 Vårgårda, stöldförsök Vid Cirkel K i Hol griper polisen tre män som skurit sönder kapell på sex lastbilar men inte fått med sig något. 04.11 Stenungsund, inbrott Vid Brudhammar mittemot pizzerian är det en förbipasserande som upptäcker att det förmodligen varit inbrott i ett garage och kontaktar polisen. På plats kontaktas ägaren som kan konstatera att det varit inbrott och det saknas en häcksax samt en såg. 06.19 Härryda, trafikolycka På riksväg 40 vid Björrödsmotet är det en bil och en skåpbil som kolliderar. I bilarna färdas tre personer och om de har fysiska skador är i nuläget okänt. Dessbättre inga personskador. 06.38 Angered, trafikolycka På Rävebergsvägen vid Gårdstensbergen är flera bilister inblandade i en olycka. Oklart i nuläget om någon är skadad. Tre bilister inblandade i olyckan och en kvinna körs till sjukhus för vård. Kvinnan misstänks för beteendebrott då hon inte hållit tillräckligt avstånd till framförvarande bilist.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
537%
SverigeSvaneholm

Brott jämfört med riket