facebook_pixelStrömsfors Talleröd 2 Västra Götalands Län, Svenljunga - hitta.se
Hitta.se

Strömsfors Talleröd 2

512 93 Svenljunga, Svenljunga Västra Götalands Län

Adress i Svenljunga i Svenljunga i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Strömsfors 2.

Hitta hit

En villa

Fastigheten på Strömsfors 2 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Svenljunga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Svenljunga. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Svenljunga

Tomten är ca 2095 kvadratmeter

Tomten, ÅSTARPS SOLDATTORP 1:6, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÅSTARPS SOLDATTORP 1:6 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i området

Människorna i området

Människorna i området

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I området bor 40% kvinnor och 60% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Svenljungas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (57%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 46% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 505 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 139 841 kronor i lån.

-10%

Här i Svenljunga betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Strömsfors 2 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,35% (0,70)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,072% (0,90)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 25,1% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Fiat och Opel i området.

Fiat
Opel

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

3 426 meter från adressen ligger Regnbågens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (83 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (109 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 08:20

Trafikolycka på Filargatan i Gislaved.

08.12 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Filargatan i Gislaved. enligt SOS ska två bilar ha krockat och två personer ska vara drabbade. De ska enligt uppgifter till SOS vara vakna, talbara men chockade. 08.17 polisen är framme vid olyckan. 09:24 Ingen person skadades i samband med olyckan. En av förarna fick böter för att inte ha iakttagit högerregeln.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 27 november kl 07:57

Två bussar som kolliderat på Förläggarevägen Fritsla.

Polis och ambulans skickas till Förläggarevägen då två bussar har kolliderat. Enligt initiala uppgifter verkar olyckan inte ha medfört några personskador, men har orsakat problem i trafiken på plats. Det råder mycket halt väglag på olycksplatsen. 20.14När polis och ambulans kommer fram till platsen finns ingen av bussarna kvar. Polispatrull tar bort glassplitter från vägen, men lämnar därefter platsen utan åtgärd.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 06:02

Kvinna påkörd av billist på Roasjövägen, Sexdrega.

Enligt SOS Alarm har en kvinna blivit påkörd av en bilist på Roasjövägen i Sexdrega norr om Svenljunga. Bilisten avvek från olycksplatsen. Kvinnan hittades i diket av en inringare. Den påkörda kvinnan var enligt inringaren i chock och hade smärta i höften och bäcken. Polis på plats och ambulans på väg. 18:20 Uppdatering . Polis skriver anmälan om smitning från trafikolycka.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
47%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket