facebook_pixelBruksgatan 7 Västra Götalands län, Tidaholm - hitta.se
Hitta.se

Bruksgatan 7

522 33 Tidaholm, Tidaholm Västra Götalands län

Adress i Tidaholm i Tidaholm i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bruksgatan 7.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1936

Fastigheten på Bruksgatan 7 är ett flerfamiljshus byggt 1936.

Bolån i Tidaholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tidaholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Tidaholm

Boendemiljön i Tidaholm

Människorna i Tidaholm

Människorna i Tidaholm

Äldre och pensionerade medelinkomsttagarpar utan barn i villa utanför småstäder

I Tidaholm bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Tidaholms kommun (50år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (53%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 926 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 078 551 kronor i lån.

-4%

Här i Tidaholm betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Bruksgatan 7 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,07% (0,42)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,792% (0,62)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 43,1% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 52% fler röster än riksgenomsnittet.

S+52%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 20 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 27 objekt till salu i Tidaholm

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

669 meter från adressen ligger Sparvhöken Hökensås 6-årsverksamhet.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Extra på Västra Drottningvägen 9.

Lockas man av restaurangbesök finns Lilla Bryggeriet och Stadshotellet Tidaholm i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (177 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Bruksparken, ligger ca två minuters gångväg (256 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tidaholm

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Åldringsbrott

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 11:19

Kvinna i 75-årsåldern rånad i sitt hem.

En kvinna i 75-årsåldern blev under fredagskvällen rånad i sitt hem. Det knackade på kvinnans dörr och hon öppnade där möttes hon av tre stycken gärningsmän som trängde sig in i hennes bostad. En av männen skall ha visat en kniv för kvinnan i syfte att skrämma henne. Polis har varit på plats och spårsäkrat och genomfört dörrknackning samt förhör. Anmälan om grovt rån upprättas.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 08:56

På länsväg 194 är en buss och en personbil inblandade i en olyckan.

Olyckan har inträffat i höjd med Forsby kyrka och enligt SOS är sex personer inblandade. Det är oklart om det är några personskador. Räddningstjänst, ambulans samt polis larmade till platsen. 21.05 Föraren av bilen, en kvinna, är förd till sjukhus för kontroll och provtagning då hon misstänks vara påverkad.

Inbrott

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 10:10

Vi får larm ett inbrott i en källare. Polis åker till platsen och griper kort därefter en gärningsperson.

En anmälare ringer och uppger att han har haft inbrott i källaren. En gärningsperson ska enligt uppgift slagit sönder ett fönster och fått med sig verktyg, som han sedan slänger in i en annan trädgård. Mannen ska därefter gått runt på grannens tomt. Ett antal enheter åker till platsen och söker i området med bland annat hund. En patrull hör ljud från ett garage på adressen och gör en kontroll. Där griper de en man i 20-årsåldern misstänkt för stöld alternativt försök till stöld genom inbrott. Läs mer om hur du kan skydda dig mot bostadsinbrott på polisen.se

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
50%
SverigeTidaholm

Brott jämfört med riket