facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Västra Götalands Län, Tidaholm - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

522 31 Tidaholm, Tidaholm Västra Götalands Län

Adress i Tidaholm i Tidaholm i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1975

Fastigheten på Trädgårdsgatan 22 är ett flerfamiljshus byggt 1975.

Bolån i Tidaholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tidaholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Tidaholm

Boendemiljön i Tidaholm

Boendemiljön i Tidaholm

I området kring Trädgårdsgatan 22 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (34%).

Wikipediafoton från närområdet

Agnetorps socken
Agnetorps församling
Tidaholms stad
Tidaholms distrikt

Människorna i Tidaholm

Människorna i Tidaholm

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Tidaholm bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 65 år, vilket är högre än medelåldern i Tidaholms kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 18% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 10% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 682 kr, vilket är 24% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 681 401 kronor i lån.

-24%

Här i Tidaholm betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,6 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,07% (0,42)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,792% (0,62)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 44,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 57% fler röster än riksgenomsnittet.

S+57%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 20 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 37 objekt till salu i Tidaholm

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

262 meter från adressen ligger Linblommans Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Gamla Torget 8.

Lockas man av restaurangbesök finns Stadshotellet Tidaholm och Lilla Bryggeriet i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (328 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stadsparken, ligger mindre än en minuts gångväg (23 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tidaholm

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 05:28

Larm om brand.

Larm inkom via SOS AB om rökutveckling i en flerfamiljsfastighet på Warenbergsgatan i Falköping. Räddningstjänst, Polis och ambulans skickades till platsen. Det har handlat om en torrkokning med rökutveckling, ingen person har skadats. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet kommer upprättas av polis.  

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 5 maj kl 06:54

På länsväg 193 i Folkabo stoppas en bilist för kontroll.

Förare är en man i 45-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han tas med för vidare provtagning på polisstationen och rapporteras för rattfylleri. 20.30 På polisstationen blåste mannen under straffbart värde.

Rån övrigt

Rapporterat måndagen den 3 maj kl 05:34

Rån av mobiltelefoner vid resecentrum.

En yngre kille kontaktar polisen och uppger att han blivit rånad på två telefoner vid Järnvägsgatan av tre yngre gärningsmän. Händelsen ska ha inträffat ca 30 minuter före det att polisen får vetskap.  Inga uppgifter om fysiska skador. Offret har fått låna en telefon för att kunna larma polis. Sista iakttagelsen av gärningsmännen var när de gick ner via en tunnel under järnvägsspåren. Polis på väg till platsen. Kl 17.16: Polis på plats. Det visar sig vara två yngre killar som blivit utsatta för brottet. Polisen kör hem de två brottsoffren och upprättar anmälan. Ingen gripen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
50%
SverigeTidaholm

Brott jämfört med riket