facebook_pixelBelleforsvägen 5 Västra Götalands Län, Tidan - hitta.se
Hitta.se

Belleforsvägen 5

549 31 Tidan, Skövde Västra Götalands Län

Adress i Götlunda i Tidan i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Belleforsvägen 5.

Hitta hit

Bolån i Tidan - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tidan. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Tidan

Tomten är ca 3549 kvadratmeter

Tomten, LUNNE 2:58, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LUNNE 2:58 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Götlunda

Människorna i Götlunda

Människorna i Götlunda

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Götlunda bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 54 år, vilket är högre än medelåldern i Skövdes kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är meka med bilar, arbeta i trädgården, antikviteter, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku, krukväxter, snickra/måla och bygga, motorsport och energisparande.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 17% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 188 kr, vilket är 22% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 544 232 kronor i lån.

-22%

Skatteläget i Skövde

För de som är folkbokförda på Belleforsvägen 5 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,86% (-0,79)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,582% (-0,59)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 31,9% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Götlunda

Just nu finns 4 objekt till salu i Tidan

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

436 meter från adressen ligger Tidans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Tidan på Vårlundavägen 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (278 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sex minuters gångväg (657 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Götlunda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Hemfridsbrott

Rapporterat torsdagen den 15 april kl 11:12

Polis fick anmälan om pågående inbrott.

Polis fick anmälan om pågående inbrott, enligt inringare ska en man och en kvinna brutit sig in i en bostad på Lugnåsvägen i Mariestad. Polis på plats kunde konstatera att någon slagit sönder en ruta i dörren och tagit sig in i bostaden även förrådsutrymmen är uppbrutna. Polispatruller söker i närområdet efter gärningspersoner som uppgivits ha lämnat adressen på cyklar. Polis hittar en av gärningspersonerna den andra försvann till skogs.  Anmälan om hemfridsbrott samt skadegörelse upprättas.

Knivlagen

Rapporterat måndagen den 12 april kl 04:23

En person greps i samband med knivhot i centrala Mariestad.

En man ringer polisen och uppger att han har blivit hotad av en gärningsman med kniv vid busstationen i centrala Mariestad. Gärningsmannen ska sedan enligt uppgift klivit på ett tåg, som ännu inte lämnat stationen. En patrull åker till platsen och griper där en man i 30-årsåldern, misstänkt för brott mot knivlagen samt olaga hot.

Trafikolycka, smitning från

Rapporterat söndagen den 11 april kl 07:52

Personbil i singelolycka, väg 2747 Lerdala.

Polis skickas till väg 2747 Lerdala, där en personbil kört av vägen. När polis anländer finns ingen förare kvar på platsen. En anmälan smitning från trafikolycksplats skrivs.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
139%
SverigeGötlunda

Brott jämfört med riket