facebook_pixelLunnegatan 8 Västra Götalands Län, Tidan - hitta.se
Hitta.se

Lunnegatan 8

549 31 Tidan, Skövde Västra Götalands Län

Adress i Götlunda i Tidan i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lunnegatan 8.

Hitta hit

En villa byggd 1956

På adressen finns en villa byggd 1956. Huset är 73 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Götlunda.

Bolån i Tidan - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tidan. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Tidan

Tomten är ca 1361 kvadratmeter

Tomten, LUNNE 2:50, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LUNNE 2:50 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Götlunda

Människorna i Götlunda

Människorna i Götlunda

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Götlunda bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 55 år, vilket är högre än medelåldern i Skövdes kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (42%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 7% som högutbildade. 53% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 43%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 237 kr, vilket är 14% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 739 421 kronor i lån.

-14%

Skatteläget i Skövde

För de som är folkbokförda på Lunnegatan 8 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,86% (-0,79)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,582% (-0,59)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 31,9% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Götlunda

Just nu finns 1 objekt till salu i Tidan

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

830 meter från adressen ligger Tidans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Tidan på Vårlundavägen 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (235 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fem minuters gångväg (591 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Götlunda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat lördagen den 19 juni kl 03:15

Motorcyklist som kört av vägen, väg 201 Västanå.

Polis och ambulans skickas till väg 201 Västanå, där en motorcyklist kört av vägen. Föraren är vaken och talbar, och uppger smärtor i nacke. 15.54 Föraren fördes med ambulans för kontroll. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Brand

Rapporterat fredagen den 18 juni kl 02:14

Det brinner i en villa vid Gärdesboda. Inga uppgifter om personskador.

Larmet kommer in via SOS. Räddningstjänst och polis är på plats. Villan ska enligt initiala uppgifter vara utrymd. Inga uppgifter om att någon är skadad. Uppdatering kl 16:19 Räddningstjänsten låter enligt uppgift huset brinna ner och arbetar med att rädda närliggande byggnader. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

Rattfylleri

Rapporterat fredagen den 11 juni kl 04:09

På Förrådsgatan stoppas en bilist för kontroll.

Förare är en man i 30-årsåldern som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han tas med för vidare provtagning på polisstationen och rapporteras för rattfylleri.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
139%
SverigeGötlunda

Brott jämfört med riket