facebook_pixelSkövdevägen 11 Västra Götalands Län, Tidan - hitta.se
Hitta.se

Skövdevägen 11

549 31 Tidan, Skövde Västra Götalands Län

Adress i Götlunda i Tidan i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skövdevägen 11.

Hitta hit

Bolån i Tidan - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tidan. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Tidan

Tomten är ca 1203 kvadratmeter

Tomten, LUNNE 1:18, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LUNNE 1:18 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Götlunda

Människorna i Götlunda

Människorna i Götlunda

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Götlunda bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Skövdes kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är meka med bilar, arbeta i trädgården, antikviteter, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku, krukväxter, snickra/måla och bygga, motorsport och energisparande.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 52% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 041 kr, vilket är 34% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 114 704 kronor i lån.

-34%

Skatteläget i Skövde

För de som är folkbokförda på Skövdevägen 11 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,86% (-0,79)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,582% (-0,59)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 31,9% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Götlunda

Just nu finns 5 objekt till salu i Tidan

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

657 meter från adressen ligger Tidans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Tidan på Vårlundavägen 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (411 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sex minuters gångväg (653 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Götlunda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat tisdagen den 26 januari kl 06:18

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson och Stefan Gustafsson.

22.04 Skövde, inbrott Under dagen har det varit inbrott i en villa i Stöpen. Någon har tagit sig in genom en altandörr och letat igenom huset. Det är oklart vad som stulits och polisen har skrivit en anmälan om grov stöld genom inbrott. 01.01 Göteborg, singelolycka På E20 vid Röde orm har en bilist kört in i en refug. Föraren har avvikit från olycksplatsen och två personer har tagit taxi till sjukhus för kontroll. Polisen har skrivit anmälningar om vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka. 02.25 Lerum, rattfylleri På Gamla Björboholmsvägen i Gråbo stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 30-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning. Han rapporteras för drograttfylleri. 03.41 Trollhättan, brand På Installatörvägen har en lastbil börjat brinna. Fullt utvecklad brand som räddningstjänsten släcker. Polisen skriver anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt i nuläget. 04.33 Göteborg, inbrott Inbrott i lampbutik på Kontrabasgatan. Larmet går från butiken och väktare är snabbt på plats. Ingen är dock kvar på platsen. Någon har tagit bort låskolven i en dörr och tagit sig in. I nuläget är det oklart vad som stulits. Polis har sökt med hund i området men ingen har gripits. Anmälan om stöld genom inbrott.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat fredagen den 22 januari kl 06:29

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

23.52 Skövde, trafikolycka På riksväg 26 vid Södra Ryd har en bilist kört av vägen och voltat. Föraren, en man i 20-årsåldern, förs i ambulans till sjukhus med smärtor i rygg och nacke. Han misstänks för rattfylleri och prov är taget för analys. 01.43 Lilla Edet, inbrott Vittnen ringer polisen om att det är ett pågående inbrott på Coop på Göteborgsvägen. Flera personer syns inne i butiken. Troligen har man slagit sönder något  fönster med en yxa och tagit sig in i butiken. Efter en liten stund springer personerna från platsen och är borta när polisen kommer fram. Trots att man sökt med hund i området har ingen ännu gripits. Troligen har man kommit över växelkassan och snus. 03.24 Grästorp, inbrott Larmet går från en Audio Video-butik på Södergatan. Det kan konstateras inbrott och minst en bil som lämnat platsen. Polispatrull får syn på den utlarmade bilen och ett förföljande påbörjas. Efter några minuter kan bilen stoppas på Hovslagaregatan i Trollhättan och tre unga män kan gripas. En person lyckas undkomma då han springer från platsen. I bilen hittas stöldgods som kan härledas till inbrottet. En annan polispatrull kontrollerar en bil med släp i Västra Tunhem och där springer två personer från platsen som inte påträffas trots hundsök. I släpet finns en hel del elektronikprylar som tas i beslag och som troligen kommer från samma inbrott. Ytterligare en stund senare stoppas ytterligare en bil för kontroll och i den påträffas de två personerna som sprang från kontrollen i Västra Tunhem. Båda grips misstänkta för inbrottet i Grästorp. Sammanlagt fem unga män gripna i ärendet och gods taget i beslag.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 07:55

En olycka har skett mellan en personbil och buss på Skövdevägen. Inga uppgifter om allvarliga skador.

Larmet kom in via SOS. Räddningstjänst, ambulans och polis larmade till platsen. Enligt uppgift ska alla personer i bussen klarat sig välbehållna. Föraren av personbilen uppges vara vaken och talbar, klagar bland annat på smärta i rygg. Personbilen ska bärgas från platsen. Uppdatering kl. 09:02 En person fördes med ambulans till sjukhus. Inga allvarliga skador enligt uppgift. En anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
139%
SverigeGötlunda

Brott jämfört med riket