facebook_pixelSkövdevägen 11 Västra Götalands Län, Tidan - hitta.se
Hitta.se

Skövdevägen 11

549 31 Tidan, Skövde Västra Götalands Län

Adress i Götlunda i Tidan i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skövdevägen 11.

Hitta hit

Bolån i Tidan - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tidan. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Tidan

Tomten är ca 1203 kvadratmeter

Tomten, LUNNE 1:18, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LUNNE 1:18 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Götlunda

Människorna i Götlunda

Människorna i Götlunda

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Götlunda bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Skövdes kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är meka med bilar, arbeta i trädgården, antikviteter, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku, krukväxter, snickra/måla och bygga, motorsport och energisparande.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 52% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 041 kr, vilket är 34% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 114 704 kronor i lån.

-34%

Skatteläget i Skövde

För de som är folkbokförda på Skövdevägen 11 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,86% (-0,79)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,582% (-0,59)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 31,9% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Götlunda

Just nu finns 2 objekt till salu i Moholm

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

657 meter från adressen ligger Tidans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Tidan på Vårlundavägen 5.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (411 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sex minuters gångväg (653 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Götlunda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 08:05

Brand i villa, Fredsberg.

Polis skickas till Fredsberg efter larm via SOS om brand i villa. Det finns initialt inga ytterligare uppgifter om händelsen. 20.03 Det är boende själv i villan som ringer in om branden, som enligt uppgift från inringaren startat i samband med eldning i kamin. Branden har inte medfört att någon person har fått några skador, men villan är övertänd. 21.34 Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden.

Brand

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 08:47

Polis och räddningstjänst larmas till en villabrand i Hagalund.

De boende i huset har tagit sig ut på egen hand och ingen skadad. Branden har startat vid en kamin som användes under kvällen. Ingen misstanke om brott.

Misshandel, grov

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 08:08

Man knivskuren i lägenhet, gripna misstänkta även för rån på Systembolaget.

Polis skickas till en lägenhet i centrala Töreboda, varifrån en man ringt och uppgett att han blivit knivskuren i en arm. Detta ska enligt mannen ha skett i en grannlägenhet. Polispatrull anträffar tre personer i den aktuella lägenheten, samt en väska med alkohol som misstänks komma från ett rån i motvärnsfall som tidigare på kvällen skett på Systembolaget på Kyrkogatan. Överfallslarm inkom från Systembolaget efter att en kvinna tillgripit flaskor från butiken, varefter en man slagit till en av personalen på armen med en flaska. Detta i samband med att man försökt att hindra kvinnan från att lämna butiken. Två av de personer, en man och en kvinna, som polis nu anträffar i lägenheten grips som misstänkta för rån i motvärnsfall samt för knivskärningen. Den knivskurne mannen tillses av ambulans men behöver inte föras med för fortsatt vård.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
139%
SverigeGötlunda

Brott jämfört med riket