facebook_pixelGamla Tumlehedsvägen 3 Västra Götalands län, Torslanda - hitta.se
Hitta.se

Gamla Tumlehedsvägen 3

423 32 Torslanda, Göteborg Västra Götalands län

Adress i Torslanda i Torslanda i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gamla Tumlehedsvägen 3.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1966

Fastigheten på Gamla Tumlehedsvägen 3 är ett flerfamiljshus byggt 1966.

Snittvärderingen är 34 469 kr/m²

Snittvärderingen på Gamla Tumlehedsvägen 3 är ca 34 469 kr/m².

Värdera bostad på Gamla Tumlehedsvägen 3

Evaluation

Värdeindikation

34 469 kr/m2

Bolån i Torslanda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Torslanda. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Torslanda

Boendemiljön i Torslanda

Boendemiljön i Torslanda

I området kring Gamla Tumlehedsvägen 3 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (54%).

Boendemiljön i Torslanda

Sju drönarbilder över Torslanda

En drönare har flugit över Torslanda och tagit sju bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Torslanda från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Jättesten
Torslanda distrikt
Tumlehed
Torslanda, Göteborg

Människorna i Torslanda

Människorna i Torslanda

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Torslanda bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Göteborgs kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 28% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 10% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 682 kr, vilket är 13% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 598 748 kronor i lån.

+13%

Skatteläget i Göteborg

För de som är folkbokförda på Gamla Tumlehedsvägen 3 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,12% (-0,53)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 25,7% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 44% fler röster än riksgenomsnittet.

L+44%

Bostadsmarknaden i Torslanda

i Torslanda pågår och planeras det för 80 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Torslanda - Centralt

Det har sålts 100 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 37 438 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 37 891 kr/m2 och går upp med 50.77 %.

Just nu finns det 4 hyreslägenheter att byta till i närheten av Gamla Tumlehedsvägen. Snitthyran är 6 949 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

450 meter från adressen ligger Rödluvan Ek för.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är ICA Maxi Torslanda på Gamla Flygplatsvägen 60.

Lockas man av restaurangbesök finns Torslanda Thaikök och Charlottenberg Trading Co i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (834 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (65 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Torslanda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 03:47

Stulna datorer, man gripen, Torslanda torg.

Tre personer får sina datorer tillgripna från ett grupprum på Chalmers. En av dem kan dock följa sin tillgripna dator via en GPS-funktion. Den positionerar till en busshållplats på Östra Hamngatan. Därefter rör den sig, troligen med buss eller spårvagn, vidare på Stampgatan, för att sedan stanna på Kortedala Torg. Polis skickas för att lokalisera de tillgripna datorerna. Positioneringen rör sig under tiden åter mot Centralstationen, därefter vidare till Hjalmar Brantningstorget. Det är dock mycket fordon i rörelse, och svårt för polis att lokalisera på vilket fordon, buss eller spårvagn, datorerna befinner sig på.  Positioneringen rör sig vidare i linje med Vågmästareplatsen, där den skulle kunna färdas ombord på svart express. När bussen stannar på Torslanda torg positionerar den tillgripna datorn detsamma. Polispatrull kan strax därefter stoppa den aktuella bussen, och en man kontrolleras. De tillgripna datorerna anträffas i anslutning till honom. Han grips som misstänkt för stölden, och de tre datorerna återlämnas därefter till sina ägare.

Räddningsinsats

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 10:28

Läckage av brandfarlig vätska från godståg i Skandiahamnen.

Räddningstjänsten är på plats och ska undersöka läckaget. Polisen är behjälplig med att spärra av vägar i området för att räddningstjänsten ska kunna jobba ostört. Just nu är vägen Nordatlanten avstängd. Inga personskador. I övrigt hänvisas frågor till räddningstjänsten.

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 06:28

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

03.27 Göteborg, bilbrand På Rambergsvägen har en parkerad bil börjat brinna. Enligt räddningstjänsten fanns det spridningsrisk då bilen stod parkerad intill en bostad men man kunde förhindra att branden spred sig. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats av polisen. 03.37 Ulricehamn, stöld Vid Rasta Ulricehamn har 3-4 personer tagit sig in bak i en lastbil genom att skära sönder kapellet. Man har fått med sig cirka 15 vägghängda element från platsen. Lastbilschauffören har sett en liten lastbil samt en personbil på platsen i samband med stölden. Ingen gripen. En anmälan om stöld genom inbrott i fordon har skrivits. 03.57 Göteborg, drograttfylleri m.m. På Sommarvädersgatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 30-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
154%
SverigeTorslanda

Brott jämfört med riket