facebook_pixelHanö Fyrs Väg 6A Västra Götalands län, Torslanda - hitta.se

Hanö Fyrs Väg 6A

423 40 Torslanda, Göteborg Västra Götalands län

Adress i Torslanda i Torslanda i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hanö Fyrs Väg 6A.

Hitta hit

Bolån i Torslanda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Torslanda. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Torslanda

Tomten är ca 895 kvadratmeter

Tomten, HÄSTEVIK 2:688, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HÄSTEVIK 2:688 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Torslanda

Människorna i Torslanda

Människorna i Torslanda

Barnfamiljer med höga inkomster i välbeställda villaförorter kring storstäderna

I Torslanda bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Göteborgs kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är segling, teater, konst, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utförsåkning, arbeta i trädgården, näringsliv och samhällsekonomi, energisparande och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 40% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 49 064 kr, vilket är 81% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 216 894 kronor i lån.

+81%

Skatteläget i Göteborg

För de som är folkbokförda på Hanö Fyrs Väg 6A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,12% (-0,53)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 37,7% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 99% fler röster än riksgenomsnittet.

L+99%

Bilägande

Man kör gärna BMW och Toyota i området.

BMW
Toyota

Bostadsmarknaden i Torslanda

i Torslanda pågår och planeras det för 58 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 29 objekt till salu i Torslanda - Hjuvik

Just nu finns det 6 hyreslägenheter att byta till i närheten av Hanö Fyrs Väg. Snitthyran är 9 086 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en grundskola i närheten

2 832 meter från adressen ligger Rödluvan Ek för.

Närmaste grundskola är Hjuviksgården (343 meter), som är en kommunal skola med ca 159 elever i årskurserna 1-3. Här har 95% av lärarna lärarexamen och det går 21 elever per lärare.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (388 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (191 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Torslanda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, smitning från

Rapporterat fredagen den 27 november kl 06:54

Kvinna påkörd av personbil på Jaegerdorffsplatsen.

Polis och ambulans skickas till Jaegerdorffsplatsen där en förbipasserande anmälare sett en person bli påkörd av en personbil. När polis anländer anträffas den påkörda personen, en kvinna. Hon är vaken och talbar. Efter olyckan har föraren av personbilen dock avvikit från platsen. 18.52 Den påkörda kvinnan är förd med ambulans till sjukhus. Polis skriver en anmälan gällande obehörigt avvikande från trafikolycksplats. Det finns ingen misstänkt. Polis är klar på plats.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 10:55

Vid Styrmansgatan i höjd med ICA i Majorna är det en cyklist som kolliderar med en spårvagn.

Cyklisten är vaken och talbar vid transporten upp till Sahkgrenska sjukhuset. Har skador på arm och ansikte.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 05:20

Två personbilar som har kolliderat på Gamla Sörredsvägen Björlanda.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Gamla Sörredsvägen där två personbilar kolliderat. Skadeläget är okänt. Vägen är helt avstängd för trafik. 17.30 En av förarna undersöks av ambulans. Den andre föraren uppges inte ha fått några skador i samband med olyckan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
154%
SverigeTorslanda

Brott jämfört med riket