facebook_pixelVallenvägen 5 Västra Götalands län, Trollhättan - hitta.se
Hitta.se

Vallenvägen 5

461 91 Trollhättan, Lilla Edet Västra Götalands län

Adress i Hjärtum i Trollhättan i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vallenvägen 5.

Hitta hit

En villa byggd 1987

På adressen finns en villa byggd 1987. Huset är 126 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Trollhättan.

Bolån i Trollhättan - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Trollhättan. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Trollhättan

Tomten är ca 1007 kvadratmeter

Tomten, UTBY 5:41, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten UTBY 5:41 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hjärtum

Människorna i Hjärtum

Människorna i Hjärtum

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Hjärtum bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 63 år, vilket är högre än medelåldern i Lilla Edets kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (45%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 28% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 29% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 045 kr, vilket är 11% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 883 878 kronor i lån.

+11%

Här i Lilla edet betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Vallenvägen 5 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,37% (0,72)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

34,092% (0,92)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 28,2% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Chrysler i området.

Toyota
Chrysler

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Lilla Edet

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

4 166 meter från adressen ligger Förskolan Kaprifolen.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (859 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (166 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hjärtum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat måndagen den 30 november kl 01:05

Sönderslagen ruta till klubbstuga Djupedalen.

Polis skickas till Djupedalen efter samtal från en inringare om en sönderslagen ruta till en klubblokal, och dörr som har brytmärken. Inringaren har sett misstänkt lämna platsen till fots ut i skogen, där hundpatrull börjar spårningsarbetet. Hunden får bra spår men leder inte fram till att misstänkt anträffas.

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 30 november kl 12:53

Stöld genom inbrott i bostad, Åsten.

Polispatrull skickas till Åsten med anledning av stöld genom inbrott i bostad. Boende har varit borta och upptäcker inbrottet vid hemkomst. Tillgripet är bland annat TV och Viasatmottagare. 12.51 Polis har gjort en brottsplatsundersökning för att säkra eventeulla spår. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 23 november kl 06:20

Lastbil och personbil som kolliderat på E45 i södergående riktning.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till E45, där en personbil och en lastbil kolliderat i södergående riktning. Södergående är helt avstängd för trafik. Skadeläget är okänt. 18.36 Trafiken kommer att dirigeras om förbi olycksplatsen. 19.01 Två personer har färdats i personbilen, en kvinna och ett barn, och de är båda nu förda med ambulans samt ambulanshelikopter till sjukhus. Arbetet pågår fortsatt på olycksplatsen. 19.21 Personbilen och lastbilen kommer att tas i beslag för en teknisk undersökning i kommande utredning av trafikolyckan. 19.56 Bärgning har gjorts på platsen, och ett körfält är nu åter öppet för trafik. 20.38 Olyckan kommer att utredas som vårdslöshet i trafik.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
48%
SverigeHjärtum

Brott jämfört med riket