facebook_pixelBlomsterängsvägen 8 Västra Götalands län, Uddevalla - hitta.se
Hitta.se

Blomsterängsvägen 8

451 94 Uddevalla, Uddevalla Västra Götalands län

Adress i Herrestad i Uddevalla i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Blomsterängsvägen 8.

Hitta hit

Värderingen är 34 380 kr/m²

Huset på Blomsterängsvägen 8 värderas till ca 4 160 000 kr (34 380 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

4 160 000 kr

Bolån i Uddevalla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Uddevalla. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Uddevalla

Tomten är ca 1062 kvadratmeter

Tomten, GRYTINGEN 1:24, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GRYTINGEN 1:24 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Herrestad

Boendemiljön i Herrestad

Området kring Blomsterängsvägen 8 består till 55% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda på 1950- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Havkällan
Inlands Nordre tingslag
Herrestads kyrka, Bohuslän
Herrestadmasten

Människorna i Herrestad

Människorna i Herrestad

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Herrestad bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 37 år, vilket är lägre än medelåldern i Uddevallas kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 40% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 680 kr, vilket är 9% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 249 179 kronor i lån.

+9%

Här i Uddevalla betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Blomsterängsvägen 8 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,16% (0,51)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,882% (0,71)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,9% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 39% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+39%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 22 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 43 objekt till salu i Bohuslän

Det har sålts 19 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 21 933 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 21 261 kr/m2 och går upp med 3.24 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

2 544 meter från adressen ligger Dbv Solstrålarna Herrestad AB.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är City Gross Uddevalla på Östra Torpvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns McDonald's i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1245 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (174 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Herrestad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 3 mars kl 10:42

På E6 i höjd med Forshälla stoppas en bilist för kontroll.

Föraren, en man i 60-årsåldern, saknar körkort och misstänks för rattfylleri. Han tas med för provtagning och rapporteras för rattfylleri samt olovlig körning.

Räddningsinsats

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 01:33

Stor räddningsinsats man på isen utanför Ljungkile.

Larm inkom till polisen om en man i 30-årsåldern på Isen utanför Ljungkile. Isen bedöms som mycket svag och bitvis råder öppet vatten. Mannen iakttogs först när han var ca 300 meter från land och han gick från Lyckorna i sydlig riktning. Sos Alarm tog kontakt med JRCC (Sjöfartsverkets nationella sjö- och flygräddningscentral) som blev informerade om ärendet. Flera polisiära resurser togs i anspråk bland annat polisens helikopter som fick delta i sökandet efter mannen. Mannen hittades efter en stunds sökande han var då i höjd med Flatholmen ca1-1,5 km ut från fastlandet. Helikoptern försökte nå mannen via dess högtalarsystem dock utan att få kontakt med mannen. Enligt JRCC så var ett större fartyg på väg att passera i farleden utanför mannens position.    Mannen förstod att polishelikoptern försökte nå honom och han ringde slutligen in till polisens ledningscentral för att få kontakt. Mannen kunde lyckligtvis dirigeras iland på ett säkert ställe där han mötte en polispatrull och fick vara med om ett konstruktivt resursförklarande samtal.  Polisen vill å det starkaste varna från att gå ut och beträda svaga isar, är man osäker är det bäst att avstå.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 10:51

Lastbil vält på Uddevallabron.

En lastbil har under morgonen vält på E6 Uddevallabron. Det finns ingen misstanke om brott. Bärgningsarbete beräknas ta hela dagen, varför E6 Uddevallabron kommer att vara avstängd i bägge rikningar. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
233%
SverigeHerrestad

Brott jämfört med riket