facebook_pixelLane-Ryrs Köperöd 640 Västra Götalands län, Uddevalla - hitta.se

Lane-Ryrs Köperöd 640

451 93 Uddevalla, Uddevalla Västra Götalands län

Adress i Lane-Ryr i Uddevalla i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lane-Ryrs Köperöd 640.

Hitta hit

En villa byggd 1946

På adressen finns en villa byggd 1946. Huset är 106 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Uddevalla.

Bolån i Uddevalla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Uddevalla. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Uddevalla

Tomten är ca 11631 kvadratmeter

Tomten, LANE-RYRS KÖPERÖD 4:1, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LANE-RYRS KÖPERÖD 4:1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Lane-Ryr

Människorna i Lane-Ryr

Människorna i Lane-Ryr

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Lane-Ryr bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Uddevallas kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 7% som högutbildade. 65% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 71%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 188 kr, vilket är 11% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 227 080 kronor i lån.

-11%

Här i Uddevalla betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Lane-Ryrs Köperöd 640 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,16% (0,51)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,882% (0,71)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,9% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 12% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+12%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

5 256 meter från adressen ligger Fritidshem Lassie.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (195 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (26 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lane-Ryr

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 02:36

Singelolycka med personbil vid Kampenhof.

Enligt SOS så har en singelolycka med en personbil inträffat vid Ardmorevägen. Bilen ska av okänd anledning kört ner ca 1,5 meter för ett stup. Föraren ska därefter fått hjälp på platsen av vittnen att ta sig loss ur bilen. Oklart om det finns personskador. Polis, räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen. Kl 14.30 : Polis på plats. Inga personskador. Föraren hörs av polis på plats. Bärgning genomförs. Inga brottsmisstankar.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 13 november kl 07:37

Två personbilar har krockat på Kurverödsleden.

En personbil gör en omkörning och i samband med detta krockar man med en mötande personbil. En kvinna körs med ambulans till sjukhus, oklar status. Samtliga parter har nu lämnat platsen och polisen har tagit uppgifter för en anmälan.

Brand

Rapporterat onsdagen den 11 november kl 03:03

Omfattande brand i parkeringsgarage

En brand utbröt i ett parkeringsgarage på Lillbräckegatan 17 i Uddevalla. Garaget är beläget i bottenplanet i fastigheten som är ett flerfamiljshus. Inga personer har skadats i samband med branden. Tre bilar är helt utbrända och utöver det så är det ett större antal fordon som är skadade i varierande grad. Platsen har spärrats av för att kunna genomföra en teknisk undersökning under dagen. En förundersökning om mordbrand har inletts.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
233%
SverigeLane-Ryr

Brott jämfört med riket