facebook_pixelSkredsviks Gunneröd 540 Västra Götalands län, Uddevalla - hitta.se
Hitta.se

Skredsviks Gunneröd 540

451 95 Uddevalla, Uddevalla Västra Götalands län

Adress i Bokenäset i Uddevalla i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skredsviks Gunneröd 540.

Hitta hit

En villa byggd 1958

På adressen finns en villa byggd 1958. Huset är 87 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Bokenäset.

Värderingen är 25 172 kr/m²

Villan på Skredsviks Gunneröd 540 värderas till ca 2 190 000 kr (25 172 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 190 000 kr

Bolån i Uddevalla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Uddevalla. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Uddevalla

Tomten är ca 2871 kvadratmeter

Tomten, GULLMARSBERG 3:15, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GULLMARSBERG 3:15 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Bokenäset

Människorna i Bokenäset

Människorna i Bokenäset

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Bokenäset bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 58 år, vilket är högre än medelåldern i Uddevallas kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (42%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är meka med bilar, arbeta i trädgården, antikviteter, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku, krukväxter, snickra/måla och bygga, motorsport och energisparande.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 55% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 562 kr, vilket är 17% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 968 305 kronor i lån.

-17%

Här i Uddevalla betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Skredsviks Gunneröd 540 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,16% (0,51)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,882% (0,71)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 45% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+45%

Bostadsmarknaden i Bokenäset

i Bokenäset pågår och planeras det för 74 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 47 objekt till salu i Bokenäset

Det har sålts 6 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 27 668 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 28 131 kr/m2 och går upp med 60.01 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

5 810 meter från adressen ligger Förskolan Stjärnan Hogstorp.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (899 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bokenäset

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 1 mars kl 02:33

En singelolycka med personbil har inträffat vid Torp.

Olyckan ska ha inträffat vid Nöteviken. Bilen har av okänd anledning kört av vägen och ner i en mindre ravin, allt enligt SOS. Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till platsen. En person i bilen. Kl 14.09: Polis på plats. Då har ambulans redan avfört föraren från platsen till NÄL för kontroll. Oklar skadebild. Föraren är en man i 40-årsåldern. I nuläget inga kända brottsmisstankar. Polis kommer att åka till sjukhuset för ID och kontroll mm.

Räddningsinsats

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 01:33

Stor räddningsinsats man på isen utanför Ljungkile.

Larm inkom till polisen om en man i 30-årsåldern på Isen utanför Ljungkile. Isen bedöms som mycket svag och bitvis råder öppet vatten. Mannen iakttogs först när han var ca 300 meter från land och han gick från Lyckorna i sydlig riktning. Sos Alarm tog kontakt med JRCC (Sjöfartsverkets nationella sjö- och flygräddningscentral) som blev informerade om ärendet. Flera polisiära resurser togs i anspråk bland annat polisens helikopter som fick delta i sökandet efter mannen. Mannen hittades efter en stunds sökande han var då i höjd med Flatholmen ca1-1,5 km ut från fastlandet. Helikoptern försökte nå mannen via dess högtalarsystem dock utan att få kontakt med mannen. Enligt JRCC så var ett större fartyg på väg att passera i farleden utanför mannens position.    Mannen förstod att polishelikoptern försökte nå honom och han ringde slutligen in till polisens ledningscentral för att få kontakt. Mannen kunde lyckligtvis dirigeras iland på ett säkert ställe där han mötte en polispatrull och fick vara med om ett konstruktivt resursförklarande samtal.  Polisen vill å det starkaste varna från att gå ut och beträda svaga isar, är man osäker är det bäst att avstå.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 10:51

Lastbil vält på Uddevallabron.

En lastbil har under morgonen vält på E6 Uddevallabron. Det finns ingen misstanke om brott. Bärgningsarbete beräknas ta hela dagen, varför E6 Uddevallabron kommer att vara avstängd i bägge rikningar. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
233%
SverigeBokenäset

Brott jämfört med riket