facebook_pixelTrädgårdsgatan 6 Västra Götalands Län, Uddevalla - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 6

451 31 Uddevalla, Uddevalla Västra Götalands Län

Bolån i Uddevalla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Uddevalla. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Uddevalla

Boendemiljön i Uddevalla

Boendemiljön i Uddevalla

I området kring Trädgårdsgatan 6 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1930- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (16%).

Wikipediafoton från närområdet

Kungsgatan, Uddevalla
Uddevalla Tändsticksfabrik
Uddevalla stad
Hasselbackshuset, Uddevalla

Människorna i Uddevalla

Människorna i Uddevalla

Familjer med goda inkomster och barn i hyresrätt i storstadsförort eller centralt i medelstora städer

I Uddevalla bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Uddevallas kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (36%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, astrologi, krukväxter, lösa korsord eller sudoku, skönhetsvård, besöka sportevenemang, modenyheter, sjukdomar och sjukvård, alternativ hälsovård och antikviteter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 35% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 644 kr, vilket är 2% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 656 345 kronor i lån.

-2%

Här i Uddevalla betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 6 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,16% (0,51)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,882% (0,71)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,0% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 21% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+21%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 169 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Bohuslän

Just nu finns det 9 hyreslägenheter att byta till i närheten av trädgårdsgatan. Snitthyran är 8 179 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

450 meter från adressen ligger Karlsbergs Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Tempo Jacobs Matcenter på Södra Drottninggatan 6.

Lockas man av restaurangbesök finns Harrys i Uddevalla och Baggen Bistro i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (199 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (91 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Motionshuset i Uddevalla, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Uddevalla

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat söndagen den 9 maj kl 03:27

Rök i trapphus, Stjärngatan.

Polis och räddningstjänst larmas till Stjärngatan, efter brandlarm och rökdimma i trappa till flerfamiljhus. På plats konstateras att någon tömt en pulversläckare i trapphuset, och en anmälan om skadegörelse skrivs.

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 05:05

Två personer grips i samband med en misshandel utanför ett apotek i centrala Uddevalla.

Vi får under eftermiddagen in ett larm från ett apotek. Det är bråk på gatan utanför apoteken med tre personer inblandade. En av personerna har även varit inne på apoteket och tagit någon form av skylt, för att sedan springa ut igen och använda den som tillhygge. Väktare, ordningsvakter och polis åker till platsen. Väktare griper två personer misstänkta för misshandel. Läget är lugnt när polis anländer. Patrullen tar över gripandet och upprättar en anmälan om misshandel. Inga uppgifter om skador.

Rån övrigt

Rapporterat fredagen den 30 april kl 07:21

Rån av moped vid Dalaberg.

Polisen får in information om att den moped ska ha blivit tillgripen genom en rånsituation vid Lillbräckevägen i Dalaberg. Det är mopedägaren som larmar då han kommit hem till sin bostad. Han uppger att två maskerade killar kommit fram och knuffat till honom och mopeden under färd. Sedan tog de mopeden och körde från platsen. Inga kända personskador. Händelsen inträffade ca kl 18.55.   Mopeden är silverfärgad av märket Peugeot,vivacity . Polisen har larmat ut mopeden i närområdet. Tips om var mopeden/gärningsmännen kan vara/befinna lämnas till polisen i Uddevalla alternativt 11414.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
233%
SverigeUddevalla

Brott jämfört med riket