facebook_pixelAgnesborgsvägen 4 Västra Götalands län, Vänersborg - hitta.se
Hitta.se

Agnesborgsvägen 4

462 40 Vänersborg, Vänersborg Västra Götalands län

Adress i Onsjö i Vänersborg i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Agnesborgsvägen 4.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1984

Fastigheten på Agnesborgsvägen 4 är ett flerfamiljshus byggt 1984.

Snittvärderingen är 12 127 kr/m²

Snittvärderingen på Agnesborgsvägen 4 är ca 12 127 kr/m².

Värdera bostad på Agnesborgsvägen 4

Evaluation

Värdeindikation

12 127 kr/m2

Bolån i Vänersborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vänersborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vänersborg

Boendemiljön i Onsjö

Boendemiljön i Onsjö

I området kring Agnesborgsvägen 4 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1980- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (28%).

Wikipediafoton från närområdet

Nygårdsängens naturreservat
Onsjö
Vassända socken
Vänersborg

Människorna i Onsjö

Människorna i Onsjö

Medelinkomsttagarfamiljer i bostadsrättsradhus i förorter till de större städerna

I Onsjö bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Vänersborgs kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (21%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 914 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 901 064 kronor i lån.

-19%

Här i Vänersborg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Agnesborgsvägen 4 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,21% (0,56)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,932% (0,76)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,6% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 20% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+20%

Bostadsmarknaden i Onsjö

i Onsjö pågår och planeras det för 203 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Onsjö

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

378 meter från adressen ligger Skördegatans Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp på Ringgatan 7.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (669 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (228 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Onsjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 25 januari kl 02:23

Två personbilar är inblandade i en frontalkrock på länsväg 2028 i höjd med Båberg. Inga uppgifter om personskador.

Larmet kommer in via SOS. Ambulans, räddningstjänst och polis på väg. Uppdatering kl. 14:59 Polis klara på plats. Inga uppgifter om allvarliga skador. En patrull skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik.

Brand

Rapporterat torsdagen den 21 januari kl 12:55

Brinner i ett hus med flera lägenheter på Kronogatan.

Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen då det skall välla ut svart rök från en av lägenheterna. Ingen person har kommit till skada vad som är känt i skrivande stund. Polis avvaktar räddningsarbetet och kommer troligen att spärra av området när branden är släckt för att om möjligt kunna fastslå brandorsaken.

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 08:32

En person omhändertagen i samband med ett bårk på en camping.

Vi får in ett samtal om ett bråk på en camping. Bråket ska vara vid en av stugorna på campingplatsen. Enligt uppgift är det tre personer som hållit fast och slagit en annan man. Ett antal patruller åker till platsen. Polis lyckas få kontroll över situtionen. Den misshandlade mannen har fått en tand utslagen. Ambulans var på plats och kontrollerade den skadade. Inga uppgifter om övriga skador eller att han skulle ha blivit förd till sjukhus. En person omhändertogs för berusning och en anmälan om misshandel är upprättad.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
111%
SverigeOnsjö

Brott jämfört med riket