facebook_pixelAgnesborgsvägen 4 Västra Götalands län, Vänersborg - hitta.se
Hitta.se

Agnesborgsvägen 4

462 40 Vänersborg, Vänersborg Västra Götalands län

Adress i Onsjö i Vänersborg i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Agnesborgsvägen 4.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1984

Fastigheten på Agnesborgsvägen 4 är ett flerfamiljshus byggt 1984.

Bolån i Vänersborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vänersborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Vänersborg

Boendemiljön i Onsjö

Boendemiljön i Onsjö

I området kring Agnesborgsvägen 4 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1980- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (28%).

Wikipediafoton från närområdet

Gropbron
Onsjökyrkan
Vassända socken
Nygårdsängens naturreservat

Människorna i Onsjö

Människorna i Onsjö

Medelinkomsttagarfamiljer i bostadsrättsradhus i förorter till de större städerna

I Onsjö bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Vänersborgs kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (21%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 42% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 914 kr, vilket är 19% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 901 064 kronor i lån.

-19%

Här i Vänersborg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Agnesborgsvägen 4 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,21% (0,56)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,932% (0,76)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,6% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 20% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+20%

Bilägande

Man kör gärna Hyundai och Honda i området.

Hyundai
Honda

Bostadsmarknaden i Onsjö

i Onsjö pågår och planeras det för 203 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 24 objekt till salu i Vänersborg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en grundskola i närheten

378 meter från adressen ligger Skördegatans Förskola.

Närmaste grundskola är Onsjöskolan (316 meter), som är en kommunal skola med ca 357 elever i årskurserna 1-6. Här har 90% av lärarna lärarexamen och det går 16 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp på Ringgatan 7.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (669 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (228 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Onsjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat måndagen den 30 november kl 01:05

Sönderslagen ruta till klubbstuga Djupedalen.

Polis skickas till Djupedalen efter samtal från en inringare om en sönderslagen ruta till en klubblokal, och dörr som har brytmärken. Inringaren har sett misstänkt lämna platsen till fots ut i skogen, där hundpatrull börjar spårningsarbetet. Hunden får bra spår men leder inte fram till att misstänkt anträffas.

Bråk

Rapporterat fredagen den 27 november kl 12:59

Flera personer i bråk vid Västra gatan i Brålanda. Möjligen en man skadad.

Ingångsuppgifter från SOS: Enligt SOS så ska ett flertal personer varit involverade i någon typ av bråk vid Västra gatan. Det ska enligt anmälare/vittnen ha förekommit tillhyggen, möjligen yxor på platsen. Oklart om någon är skadad. Polis och ambulans larmas till platsen. Kl 12.34: Polis på plats. Uppgifter framkommer om en personbil som lämnat platsen för bråket. Bilen anträffas av ytterligare en polispatrull under färd, den misstänkta bilen vägra stanna på uppmaning av polis. Förundersökning inleds med rubricering grov misshandel. Uppgifter har framkommit att en person ska ha fått skador i bakhuvudet från en yxa. Den skadade har ännu inte anträffats. Möjligen färdas han i den bil som polisen har för avsikt att stoppa. KL 12.46: Den misstänkta bilen kan stoppas. En man har gripits, oklart om det var i bilen eller vid platsen för bråket. Den skadade har körts till sjukhus med hjälp av ambulans, oklart skadeläge. En hundpatrull tillkallas för saksök, dvs. eftersöka tillhygge/yxa. Ytterligare en person gripen. De gripna är en man och en kvinna. 14.37 Platsen för händelsen är avspärrad i väntan på en kriminalteknisk undersökning.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 23 november kl 06:20

Lastbil och personbil som kolliderat på E45 i södergående riktning.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till E45, där en personbil och en lastbil kolliderat i södergående riktning. Södergående är helt avstängd för trafik. Skadeläget är okänt. 18.36 Trafiken kommer att dirigeras om förbi olycksplatsen. 19.01 Två personer har färdats i personbilen, en kvinna och ett barn, och de är båda nu förda med ambulans samt ambulanshelikopter till sjukhus. Arbetet pågår fortsatt på olycksplatsen. 19.21 Personbilen och lastbilen kommer att tas i beslag för en teknisk undersökning i kommande utredning av trafikolyckan. 19.56 Bärgning har gjorts på platsen, och ett körfält är nu åter öppet för trafik. 20.38 Olyckan kommer att utredas som vårdslöshet i trafik.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
111%
SverigeOnsjö

Brott jämfört med riket