facebook_pixelLokförargatan 2 Västra Götalands Län, Vänersborg - hitta.se

Lokförargatan 2

462 61 Vänersborg, Vänersborg Västra Götalands Län

Adress i Vänersborg i Vänersborg i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lokförargatan 2.

Hitta hit

En villa byggd 2003

På adressen finns en villa byggd 2003. Huset är 67 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Vänersborg.

Värderingen är 40 746 kr/m²

Villan på Lokförargatan 2 värderas till ca 2 730 000 kr (40 746 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 730 000 kr

Bolån i Vänersborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vänersborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Vänersborg

Tomten är ca 774 kvadratmeter

Tomten, BOMMEN 3, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BOMMEN 3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vänersborg

Människorna i Vänersborg

Människorna i Vänersborg

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Vänersborg bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 61 år, vilket är högre än medelåldern i Vänersborgs kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (45%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 758 kr, vilket är 6% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 704 355 kronor i lån.

+6%

Här i Vänersborg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Lokförargatan 2 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,21% (0,56)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,932% (0,76)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,0% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 20% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+20%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Fiat i området.

Volvo
Fiat

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 162 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 24 objekt till salu i Blåsut

Det har sålts 100 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 20 927 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 19 573 kr/m2 och går upp med 6.70 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

926 meter från adressen ligger Öxnereds Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (348 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (112 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vänersborg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 07:12

Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

00:17 Trollhättan. Tre gärningsmän har enligt uppgift tänt eld på tre parkerade bilar på Slåttervägen i Kronogården. Ytterligare två bilar har fått värmeskador i samband med detta. Inga gripna i nuläget.    00:28 Borås. Explosion på Ängsjövägen i Rydboholm. När patrull kom till platsen kunde det konstateras att dörren till en bostad var skadad av explosionen. Anmälan skrivs om allmänfarlig ödeläggelse. Ingen gripen i nuläget. Uppdatering 10:03 Borås. Polisens tekniker är på plats och har påbörjat en tekniskundersökning av platsen.    01:08 Göteborg. En man stoppas av polispatrull på Axel Odhners gata i Högsbo och misstanke uppstår om förberedelse till stöld av katalysatorer, varpå mannen grips. Vissa beslag säkras ur mannens fordon.   01:26 Göteborg. Tre bilar antändes på Byvädersgatan i Biskopsgården larm inkom genom SOS alarm. Branden misstänks vara anlagd varför en anmälan om skadegörelse genom brand är upptagen. Ingen gripen.     02:34 Falköping. Brand i bostadshus på Norra Kungsgatan i Floby. När patrullen kommer fram är lägenheten övertänd, efter samtal med räddningstjänsten uppstår misstankar om grov mordbrand, anmälan skrivs. En person gripen i nuläget.   

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 16 november kl 07:28

På E45 vid Överby har en bilist kört in i vajerräcket.

Det är i nuläget oklart om det är några personskador. Polis på väg till platsen. 19.50 Trafikolycka utan misstanke om brott. Inga uppgifter om att någon kommit till skada.

Farligt föremål, misstänkt

Rapporterat onsdagen den 11 november kl 03:07

Misstänkt farligt föremål på Regementsgatan.

Samtal inkommer till polisen om ett föremål på Regementsgatan som man inte kan utesluta är farligt. Ett område runt det misstänkt farliga föremålet har spärrats av och Nationella bombskyddet är på väg för att undersöka föremålet. Oklart när de är på plats och kan börja sitt arbete. En skola som ligger i närheten har på eget initiativ utrymt sina lokaler. Även Frivården som har lokaler i närheten har utrymt. Inga hot har riktats mot dessa verksamheter. 16.15 Nationella bombskyddet har undersökt föremålet och bedömer det som ofarligt. Avspärrningarna på platsen har hävts.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
111%
SverigeVänersborg

Brott jämfört med riket