facebook_pixelRepslagarvägen 6 Västra Götalands län, Vänersborg - hitta.se
Hitta.se

Repslagarvägen 6

462 32 Vänersborg, Vänersborg Västra Götalands län

Adress i Vänersborg i Vänersborg i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Repslagarvägen 6.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1918

Fastigheten på Repslagarvägen 6 är ett flerfamiljshus byggt 1918.

Snittvärderingen är 18 324 kr/m²

Snittvärderingen på Repslagarvägen 6 är ca 18 324 kr/m².

Värdera bostad på Repslagarvägen 6

Evaluation

Värdeindikation

18 324 kr/m2

Bolån i Vänersborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vänersborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vänersborg

Boendemiljön i Vänersborg

Boendemiljön i Vänersborg

I området kring Repslagarvägen 6 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (46%).

Wikipediafoton från närområdet

Vänersborgs distrikt
Gamla vattentornet, Vänersborg
Holmängen
Vänerskolan

Människorna i Vänersborg

Människorna i Vänersborg

Unga medelinkomsttagare i bostadsrätt i etablerade förortsområden utanför storstad

I Vänersborg bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Vänersborgs kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, utförsåkning, styrketräning, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utrikespolitik, jämställdhetsfrågor, film, datorer och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 39%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 146 kr, vilket är 11% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 378 614 kronor i lån.

-11%

Här i Vänersborg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Repslagarvägen 6 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,21% (0,56)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,932% (0,76)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,9% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 17% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+17%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 151 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Vänersborg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

395 meter från adressen ligger Kulturförskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Regementsgatan 23.

Lockas man av restaurangbesök finns Folkets Hus Kulturhuset och La Bodega Tapas Bar i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (842 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (8 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vänersborg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 9 januari kl 01:38

En familj som varit bortresta upptäcker att de blivit utsatta för ett inbrott i sin bostad.

Familj boendes på Hässlekullegatan som varit bortresta ett tag kom hem och upptäckte att någon tagit sig in i bostaden och sökt igenom denna. Det verkar som om gärningspersonen tagit sig in i bostaden genom altandörren, polis underrättad. Ingen gripen i nuläget.  

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 08:52

En frisörsalong på Kungsgatan i Trollhättan har blivit sönderslagen av en okänd gärningsman.

En anmälare uppav för polis att en okänd gärningsman slagit sönder en Frisörsalong på Kungsgatan i Trollhättan. Gärningsmannen skall därefter har gått in i Frisörsalongen och forsatt slå sönder inredningen i salongen. Därefter skall gärningsmannen lämnat platsen springandes. Polis söker gärningsmannen ingen gripen i nuläget.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 09:55

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

01.52 Trollhättan, bilbrand Polis och räddningstjänst larmas om en parkerad bil som brinner på en parkeringsplats vid Hovslagaregatan i Kronogården. Branden sprider sig till ytterliggare två parkerade bilar. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand. 02.25 Göteborg, grovt vapenbrott I Kyrkbyn på Hisingen grips en man i området som smygit omkring och betett sig underligt. Bland annat har han försökt ta sig in på olika ställen. När han grips kontrolleras en väska som tillhör honom. I väskan anträffas ett hagelgevär som tas i beslag. Mannen misstänks för grovt vapenbrott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
111%
SverigeVänersborg

Brott jämfört med riket