facebook_pixelKarneolgatan 69 Västra Götalands län, Västra Frölunda - hitta.se
Hitta.se

Karneolgatan 69

426 51 Västra Frölunda, Göteborg Västra Götalands län

Ett flerfamiljshus byggt 1967

Fastigheten på Karneolgatan 69 är ett flerfamiljshus byggt 1967.

Bolån i Västra Frölunda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Västra Frölunda. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Västra Frölunda

Boendemiljön i Tynnered

Boendemiljön i Tynnered

I området kring Karneolgatan 69 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (47%).

Wikipediafoton från närområdet

Ställbart universum
Frölunda kulturhus
Grevegårdens kyrka
Tynnereds församling

Människorna i Tynnered

Människorna i Tynnered

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Tynnered bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Göteborgs kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (17%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 35% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 401 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 183 389 kronor i lån.

-10%

Skatteläget i Göteborg

För de som är folkbokförda på Karneolgatan 69 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,12% (-0,53)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 25,2% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 284 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Västra Frölunda

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Karneolgatan. Snitthyran är 8 396 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

857 meter från adressen ligger Café Fyren.

Matbutiker och restauranger

Bara nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Fiskebäck på Mungårdsgatan 21.

Lockas man av restaurangbesök finns Pals Bar & Wok i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (573 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Smyckeparken, ligger ca en minuts gångväg (109 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tynnered

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikbrott

Rapporterat fredagen den 22 januari kl 08:00

En lastbil med släp har hamnat i fel körfält på Älvsborgsbron. Lastbilen ska vända rätt och det är stopp i två körfält.

Lastbilschauffören har av okänd anledning hamnat i fel körfält och kört i fel färdriktning i riktning mot Röda Sten. Föraren har sedan försökt backa och nu pågår arbetet att vända lastbilen rätt. Inga uppgifter om personskador i samband med händelsen. Höger körfält är enligt uppgift öppet. Uppdatering kl. 21:14 Lastbilen är nu på rätt håll och allt flyter på igen. Inget brott.

Brand

Rapporterat måndagen den 18 januari kl 09:18

Båt som brinner, Saltholmen.

Polis och räddningstjänst skickas till Fiskebäck efter larm om brand i båt. 21.34 Det finns ingen risk för spridning, då båten är den enda som ligger vid bryggan. Räddningstjänst arbetar med släckning. I anslutning till båten finns en man, som uppger att branden startat i samband med att han ska tända gasolspisen. Han har brandskador på händer och i ansiktet.

Rån

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 07:46

Man som blivit rånad, Västra Nordstaden.

Polis skickas till Västra Nordstaden där en man blivit rånad på kläder, pengar och mobil. I samband med rånet blir han även knivskuren, och ambulans skickas till platsen. Gärningsmännen lämnar platsen med buss, och bussen lokaliseras av polis på Marklandsgatan. Vid kontroll av bussen anträffas två misstänkta som kan säkras. 19.46 Den knivskurne och rånade mannen förs vaken och talbar med ambulans till sjukhus. Hans skador är enligt uppgift av mindre omfattning och inte livshotande. 19.59 Tre personer från bussen är nu gripna av polis. Vid rånet har ytterligare en man blivit rånad på sin mobil. Det finns inga uppgifter om att han fått några fysiska skador i samband med rånet. Brottsplatsen spärras av, och händelsen rubriceras som rån samt grov misshandel. Bussen har nu fått köra vidare från Marklandsgatan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
77%
SverigeTynnered

Brott jämfört med riket