facebook_pixelBackgårdsgatan 11C Västra Götalands Län, Vårgårda - hitta.se

Backgårdsgatan 11C

447 33 Vårgårda, Vårgårda Västra Götalands Län

Adress i Kullings-Skövde i Vårgårda i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Backgårdsgatan 11C.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1974

Fastigheten på Backgårdsgatan 11C är ett flerfamiljshus byggt 1974.

Bolån i Vårgårda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vårgårda. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Vårgårda

Boendemiljön i Kullings-Skövde

Boendemiljön i Kullings-Skövde

I området kring Backgårdsgatan 11 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (40%).

Wikipediafoton från närområdet

Vårgårda flygplats
Kullings-Skövde socken
Kullings-Skövde distrikt
Vårgårda

Människorna i Kullings-Skövde

Människorna i Kullings-Skövde

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Kullings-Skövde bor 58% kvinnor och 42% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Vårgårdas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 103 kr, vilket är 33% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 528 148 kronor i lån.

-33%

Skatteläget i Vårgårda

För de som är folkbokförda på Backgårdsgatan 11C gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,1% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 52% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+52%

Bilägande

Man kör gärna Fiat och Toyota i området.

Fiat
Toyota

Bostadsmarknaden i Kullings-Skövde

i Kullings-Skövde pågår och planeras det för 104 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 27 objekt till salu i Vårgårda

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

499 meter från adressen ligger Kesbergskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Parkgatan 10.

Lockas man av restaurangbesök finns Spiskroken och Centralkök/ Skolmåltider i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (962 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (323 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kullings-Skövde

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 05:29

Förarna av två personbilar har kolliderat på Kungälvsvägen. Oklart skadeläge.

Polis, ambulans och räddningstjänst på väg. Uppdatering kl. 18:07 Inga uppgifter om personskador. En anmälan om trafikolycka kommer upprättas.

Rån

Rapporterat måndagen den 16 november kl 08:38

I Annelund har en livsmedelsbutik på Boråsvägen blivit rånad.

En man har hotat personal med en kniv och på så sätt tilltvingat sig pengar. Därefter har han sprungit ut och eventuellt lämnat platsen i en bil. Personalen är chockade men i övrigt oskadda. Polis är på plats men ännu har ingen gripits.

Olaga hot

Rapporterat fredagen den 13 november kl 09:48

Larm om knivbeväpnad man på Linbladskolan. Inga kända personskador.

Polisen får strax före nio in ett larm om en knivbeväpnad man som enligt uppgift ska ha jagat elever på en skola i Vårgårda. Ett flertal patruller är på plats och vi har en pågående insats. Ingen är enligt uppgift skadad och polisen har i nuläget ingen gripen. Mannen uppges senast vara synlig till fots i riktning mot Gullhögsskolan. Mannen uppges vara maskerad och haft en kniv av större modell, någon elev uppges även ha blivit jagad av en man. Inga uppgifter om någon personskada i nuläget. Gärningsmannen har för närvarade endast varit synlig för en elev som sedan informerat lärare. Polisen har ingen ytterligare information/bevis för händelsen.   Ett flertal polispatruller larmas till platsen. Skolpersonal på Lindbladskolan väljer att stänga/låsa skolan. Polisen söker igenom närområdet med bl a hundpatruller. Förundersökning inleds med rubricering grovt olaga hot.   Kl 10.00: Ingen ny information. Kl 10.30: Ingen ny information. Kl 10.50: Polisen har inte lyckats styrka att händelsen ska ha inträffat. Endast en person ska ha sett den misstänkte, fortsatta förhör genomförs. Polisen fortsätter med arbetet kring förundersökningen och genomför trygghetsskapande åtgärder. Insatsen kvarstår fram till polisen känner att elever och personal kan känna sig trygga.      

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
54%
SverigeKullings-Skövde

Brott jämfört med riket