facebook_pixelBackgårdsgatan 11C Västra Götalands Län, Vårgårda - hitta.se
Hitta.se

Backgårdsgatan 11C

447 33 Vårgårda, Vårgårda Västra Götalands Län

Adress i Kullings-Skövde i Vårgårda i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Backgårdsgatan 11C.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1974

Fastigheten på Backgårdsgatan 11C är ett flerfamiljshus byggt 1974.

Bolån i Vårgårda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vårgårda. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vårgårda

Boendemiljön i Kullings-Skövde

Boendemiljön i Kullings-Skövde

I området kring Backgårdsgatan 11 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (40%).

Wikipediafoton från närområdet

Kullings-Skövde distrikt
Vårgårda kommun
Vårgårda landskommun
Vårgårda

Människorna i Kullings-Skövde

Människorna i Kullings-Skövde

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Kullings-Skövde bor 58% kvinnor och 42% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Vårgårdas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 16% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 103 kr, vilket är 33% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 528 148 kronor i lån.

-33%

Skatteläget i Vårgårda

För de som är folkbokförda på Backgårdsgatan 11C gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,1% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 52% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+52%

Bostadsmarknaden i Kullings-Skövde

i Kullings-Skövde pågår och planeras det för 104 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Vårgårda

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

499 meter från adressen ligger Vårgårda Kommun.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Parkgatan 10.

Lockas man av restaurangbesök finns Spiskroken och Centralkök/ Skolmåltider i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (962 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (323 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kullings-Skövde

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 21 januari kl 07:20

På länsväg 182 i närheten av Ljung har en lastbil med släp gått av vägen och en del av ekipaget blockerar vägen.

Troligtvis inga personskador men totalstopp i trafiken. Räddningstjänsten är på plats och polisen är på väg. 21.00 Bärgningen har ännu inte kommit igång och vägen kommer att vara avstängd ett bra tag till.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 09:35

Trafikolycka, halka Arentorp, LV2551 i Vara.

En singelolycka har inträffat på Landsväg 2551 utanför Vara. En bil har voltat på platsen och det skall vara mycket halt på platsen enligt SOS alarm skall det vara mycket halt på platsen. Ambulans och räddningstjänst på väg. Föraren är ute ur fordonet han klagar på ryggsmärta. Polis på plats.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 08:21

Enligt SOS så har två personbilar kolliderat i Vårgårda.

Olyckan ska ha inträffat vid Hobergsvägen. Flera personer involverade, oklart skadeläge. Allt enligt SOS. Räddningstjänst, ambulans och polis larmade till platsen. Kl 08.14: Polis på plats. Två personbilar som kolliderat. Ambulanspersonal undersöker en person. Övriga inblandade endast lindrigt skadade. Bilarna kan flyttas utan bärgare. En person avförd till Alingsås sjukhus, troligen lindriga skador. En av föraren misstänks för olovlig körning och anmäls även för vårdslöshet i trafik.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
54%
SverigeKullings-Skövde

Brott jämfört med riket