Ulvstorp Skattegården 4 Västra Götalands Län, Vara - hitta.se

Ulvstorp Skattegården 4

534 90 Vara, Vara Västra Götalands Län

Adress i Sparlösa i Vara i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ulvstorp 4.

Hitta hit

Boendemiljön i Sparlösa

Området kring Ulvstorp 4 består till 99% av småhus. Det är vanligt med lantbruk som för det mesta är byggda på 50- och 70-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Wikipedia

Åsikter om Ulvstorp Skattegården 4

Vad tycker du om Ulvstorp Skattegården 4?

Människorna i Sparlösa

Äldre låg- och medelinkomsttagarfamiljer i villa i glesbygd

I Sparlösa bor 47% kvinnor och 53% män. Vanliga intressen är jakt, rida, snickra/måla och bygga, värdepapper och värdepappersaffärer, sportfiska, meka med bilar, arbeta i trädgården, friluftsliv, energisparande och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Sparlösa har 13% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är högre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 24% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (22%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 55% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 43% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 79%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 655 kr, vilket är 24% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 664 641 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

-24%

Evenemang och nöjen i närheten av Sparlösa

ticketmaster-logo
Sånger För Livet med Sofia Källgren och stor körNorra Vånga Kyrka2019 M10 20Visa mer
I denna ljuva sommartidHuvudnäs Aula2019 M06 16Visa mer
MASKERADBALSMORDET 1789Festsalen Folkets Hus2019 M04 27Visa mer
Radikal Optimist - En humorshow av och med Anders JanssonVänersborgs Teater2019 M11 09Visa mer

Skatteläget i Vara

För de som är folkbokförda på Ulvstorp 4 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,77(0,12)

11,48(0,20)

0,242(0,00)

Summa

33,492(0,32)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,6% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 45% fler röster än riksgenomsnittet.

Parti+45%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Volkswagen i området.

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Skolor, grönområden, etc

Det finns åtta förskolor i närheten

6 167 meter från adressen ligger Stenkilsgården Servicehus Hemtjänst.

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sju minuters gångväg (789 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (16 meter) från adressen.

Företagande

Företagen i området är verksamma inom branscherna Byggmästare & Byggnadsentreprenörer och Bygg- & Anläggningsarbeten.

Byggmästare & Byggnadsentreprenörer
Bygg- & Anläggningsarbeten

Arbetsmarknaden i Sparlösa

Jobb i närheten

Just nu finns det 59 lediga jobb i Vara, vilket motsvarar 22% av alla lediga jobb i Västra Götalands Län. Bland annat söker man:

- Maskinoperatör, ytbehandling, trä

- Materialplanerare

- Fastighetsingenjör

- Djurskötare, gris

- Montör, träprodukter

Exempel på företag som anställer just nu:

- Vedum

- Benders Sverige AB , Edsvära

- Vara kommun

- OnePartnerGroup Skaraborg AB

- Spacem2 For smart living AB

22%
Västra Götalands LänVara

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Sparlösa

Uppdateringarna presenteras av Verisure

Hemlarm för villa, lägenhet och radhus.  Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och Räkna ut ditt pris

Advertisement

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat onsdagen den 20 mars kl 06:41

Det har varit en normal kväll/natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

23.56 Grästorp, trafikolycka På riksväg 47 i rondellen vid Tre Älgar är det två fordon som kolliderar. En person med arm och benfrakturer körs till sjukhus. 02.31 Göteborg, stöld Vid Björksgatan i Kålltorp är det två personer med vinkelslip stjäl en låst cykel. Denna antrtäffas i närområdet och tas om hand av ägaren. De båda tjuvarna försvinner från platsen i okänd riktning.  04.52 Tanum, trafikolycka På länsväg 900 vid Svenneby är det en manlig förvirrad fotgängare som anträffas av ett tidningsbud. Mannen uppger att han blivit påkörd av en bilist som smitit från platsen. Mannen har inga allvarligare skador och körs till sjukhus/vårdcentral för vård.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 19 mars kl 06:07

God morgon Dagens presstalespersoner är Anna Göransson och Hans Lippens

190318 Kl 23:51              Lidköping, villabrand Räddningstjänst och polis larmas till Gillstad där det enligt uppgift ska brinna i en fastighet. Samtliga boenden har kunna ta sig ut själva innan räddningstjänsten kom fram . Branden släcktes, anmälan utan misstanke om brott 190319 Kl 01:20              Göteborg, en vilsen bäver Flera personer ringer till polisen och vill anmäla att de sett en bäver som hade kommit lite på villovägar vid Redbergsplatsen. Det blev ingen polis utryckning för att lösa uppgiften utan bävern tog eget initiativ och återgick till eget naturområde. kl 01:24              Göteborg, bilbrand Räddningstjänst och polis larmas till Smörgatan där det enligt uppgift skulle brinna i en bil. Räddningstjänsten släcker bilbranden. Totalt blev fyra bilar skadade brandskadade. Det finns inga vittnesuppgfiter om hur branden har uppstått. Anmälan skadegörelse genom brand. Kl 02:40              Göteborg, brand i lokal Polispatrull och räddningstjänsten larmas till en lokal på Gustaf Dalensgatan där det enligt uppgift ska brinna.  Inringare har sett tre okända män i närområdet, det är dock oklart om de kan sättas i samband med branden. Polispatrullen som var först på plats påbörjade släckningsarbetet och lyckades kväva den brand som fanns. Räddningstjänsten har därefter genomsökt lokalen. Ingen person är skadad. Anmälan grov mordbrand. Teknisk undersökning kommer troligen att ske under dagen. Kl 05:09              Bollebygd, arbetsplatsolycka En man som av okänd anledning fått ström i sig. Vaken och talbar och transporterad med ambulans till sjukhus. Anmälan arbetsplatsolycka.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 17 mars kl 03:02

Två personbilar har kolliderat på E20.

Olyckan har skett i höjd med Önum. Skador oklart. Polis på väg. Uppdatering kl. 15.49 Två personer uppges vara skadade och de har förts till sjukhus med ambulans. Skador oklart. Det har varit stopp i trafiken i cirka 30 minuter men vägen är nu åter öppen för trafik. Ena bilen hade kört in i den andra bakifrån. Båda bilarna har bärgats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
39%
SverigeSparlösa

Brott jämfört med riket