facebook_pixelSandgärdsvägen 16F Västra Götalands Län, Vargön - hitta.se

Sandgärdsvägen 16F

468 30 Vargön, Vänersborg Västra Götalands Län

Adress i Västra Tunhem i Vargön i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sandgärdsvägen 16F.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1963

Fastigheten på Sandgärdsvägen 16F är ett flerfamiljshus byggt 1963.

Bolån i Vargön - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vargön. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Vargön

Tomten är ca 20076 kvadratmeter

Tomten, SORTERAREN 1, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SORTERAREN 1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Västra Tunhem

Människorna i Västra Tunhem

Människorna i Västra Tunhem

Pensionärer med låga inkomster i äldreboende eller bostadsrätt

I Västra Tunhem bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 74 år, vilket är högre än medelåldern i Vänersborgs kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (76%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, trav och galopp, kungligheter, krukväxter, hårvård, ishockey, skattefrågor, se sport på tv/läsa om sport, teater och föreningsverksamhet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 11% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 46%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 864 kr, vilket är 34% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 395 796 kronor i lån.

-34%

Här i Vänersborg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Sandgärdsvägen 16F gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,21% (0,56)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,932% (0,76)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,5% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Suzuki och Hyundai i området.

Suzuki
Hyundai

Bostadsmarknaden i Västra Tunhem

i Västra Tunhem pågår och planeras det för 181 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 19 objekt till salu i Vargön

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

458 meter från adressen ligger Lindvägens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Älgen på Storegårdsvägen 4.

Lockas man av restaurangbesök finns Ronnums Herrgård i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (345 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fyra minuters gångväg (459 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, iForm Hallevibadet, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Västra Tunhem

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 02:36

Singelolycka med personbil vid Kampenhof.

Enligt SOS så har en singelolycka med en personbil inträffat vid Ardmorevägen. Bilen ska av okänd anledning kört ner ca 1,5 meter för ett stup. Föraren ska därefter fått hjälp på platsen av vittnen att ta sig loss ur bilen. Oklart om det finns personskador. Polis, räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen. Kl 14.30 : Polis på plats. Inga personskador. Föraren hörs av polis på plats. Bärgning genomförs. Inga brottsmisstankar.

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 07:12

Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

00:17 Trollhättan. Tre gärningsmän har enligt uppgift tänt eld på tre parkerade bilar på Slåttervägen i Kronogården. Ytterligare två bilar har fått värmeskador i samband med detta. Inga gripna i nuläget.    00:28 Borås. Explosion på Ängsjövägen i Rydboholm. När patrull kom till platsen kunde det konstateras att dörren till en bostad var skadad av explosionen. Anmälan skrivs om allmänfarlig ödeläggelse. Ingen gripen i nuläget. Uppdatering 10:03 Borås. Polisens tekniker är på plats och har påbörjat en tekniskundersökning av platsen.    01:08 Göteborg. En man stoppas av polispatrull på Axel Odhners gata i Högsbo och misstanke uppstår om förberedelse till stöld av katalysatorer, varpå mannen grips. Vissa beslag säkras ur mannens fordon.   01:26 Göteborg. Tre bilar antändes på Byvädersgatan i Biskopsgården larm inkom genom SOS alarm. Branden misstänks vara anlagd varför en anmälan om skadegörelse genom brand är upptagen. Ingen gripen.     02:34 Falköping. Brand i bostadshus på Norra Kungsgatan i Floby. När patrullen kommer fram är lägenheten övertänd, efter samtal med räddningstjänsten uppstår misstankar om grov mordbrand, anmälan skrivs. En person gripen i nuläget.   

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 16 november kl 07:28

På E45 vid Överby har en bilist kört in i vajerräcket.

Det är i nuläget oklart om det är några personskador. Polis på väg till platsen. 19.50 Trafikolycka utan misstanke om brott. Inga uppgifter om att någon kommit till skada.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
111%
SverigeVästra Tunhem

Brott jämfört med riket