facebook_pixelTallvägen 20 Västra Götalands Län, Vargön - hitta.se
Hitta.se

Tallvägen 20

468 30 Vargön, Vänersborg Västra Götalands Län

Adress i Västra Tunhem i Vargön i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tallvägen 20.

Hitta hit

En villa byggd 1939

På adressen finns en villa byggd 1939. Huset är 132 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Västra Tunhem.

Värderingen är 21 363 kr/m²

Villan på Tallvägen 20 värderas till ca 2 820 000 kr (21 363 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 820 000 kr

Bolån i Vargön - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vargön. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Vargön

Tomten är ca 1211 kvadratmeter

Tomten, VIRAN 4, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VIRAN 4 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Västra Tunhem

Människorna i Västra Tunhem

Människorna i Västra Tunhem

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Västra Tunhem bor 57% kvinnor och 43% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Vänersborgs kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, hårvård, heminredning, modenyheter, skönhetsvård, fotboll, energisparande, styrketräning, besöka sportevenemang och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 43% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 15% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 49%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 523 kr, vilket är 9% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 253 305 kronor i lån.

+9%

Här i Vänersborg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Tallvägen 20 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,21% (0,56)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,932% (0,76)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,5% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Västra Tunhem

i Västra Tunhem pågår och planeras det för 137 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Vargön

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

293 meter från adressen ligger Björkvägens Förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Älgen på Storegårdsvägen 4.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (406 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fem minuters gångväg (522 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, iForm Hallevibadet, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Västra Tunhem

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Bråk

Rapporterat tisdagen den 20 april kl 09:01

Bråk/misshandel vid Skräcklan i centrala Vänersborg.

Polis larmas till platsen efter vittnesuppgifter om bråk på platsen.Tre personer ska slåss, två mot en liggande, möjligen flera inblandade Polis åker till platsen. När polisen kommer fram finner man en yngre man sittande på platsen. Han uppger att han blivit slagen under en längre tid av flera personer som nu  lämnat platsen. Möjligen har några även lämnat i bil. Polisen tillkallar ambulans för att kunna föra den skadade till sjukhus för kontroll. Oklart skadeläge. Utredningsåtgärder vidtas på plats. Den bil som lämnat platsen eftersöks. Oklart vad som ligger bakom händelsen.   Förundersökning inleds med rubricering misshandel.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 14 april kl 04:17

Två personbilar som kolliderat, Nordkroksvägen, Vargön.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Nordkroksvägen, där två personbilar kolliderat. Förarna är ute ur bilarna, men skadeläget är okänt. 16.44 Båda bilarna kommer att bärgas från platsen. 17.42 Det finns inga uppgifter om att olyckan medfört några personskador. En anmälan vårdslöshet i trafik skrivs.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 07:21

På länsväg 2026 i Onsjö har två bilister kört av vägen.

Båda har hamnat i diket i södergående riktning men det är oklart om någon är skadad. Stopp i trafiken från Vänersborg mot Trollhättan. Polis, ambulans samt räddningstjänst på plats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
111%
SverigeVästra Tunhem

Brott jämfört med riket