facebook_pixelSmörblomsvägen 9 Västra Götalands Län, Vinninga - hitta.se
Hitta.se

Smörblomsvägen 9

531 71 Vinninga, Lidköping Västra Götalands Län

Adress i Sävare i Vinninga i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Smörblomsvägen 9.

Hitta hit

En villa byggd 1920

På adressen finns en villa byggd 1920. Huset är 162 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Sävare.

Bolån i Vinninga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vinninga. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vinninga

Tomten är ca 1224 kvadratmeter

Tomten, SÄVARE 8:124, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SÄVARE 8:124 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Sävare

Boendemiljön i Sävare

Området kring Smörblomsvägen 9 består till 32% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1970- och 1980-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Sävare distrikt
Sävare socken
Vinninga
Hasslösa församling

Människorna i Sävare

Människorna i Sävare

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Sävare bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Lidköpings kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 54% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 38% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 300 kr, vilket är 7% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 570 141 kronor i lån.

-7%

Skatteläget i Lidköping

För de som är folkbokförda på Smörblomsvägen 9 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,26% (-0,39)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,982% (-0,19)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 37,5% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 33% fler röster än riksgenomsnittet.

S+33%

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

544 meter från adressen ligger Vinninga förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (344 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (126 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sävare

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat fredagen den 22 januari kl 12:15

På länsväg 2603 vid Saleby har en bilist kört av vägen och voltat.

Bilen ligger på taket men föraren har tagit sig ut. Klagar på smärta i handen. Ambulans, räddningstjänst samt polis på väg. Halt väglag på platsen. 12.35 Inga personskador och inga misstankar om brott.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 03:17

Trafikolycka tre personbilar på Wennerbergsvägen, Lidköping

Tre personbilar har kolliderat på Wennerbergsvägen i Lidköping. Det skall enligt uppgifter vara glashalt på platsen. Inga uppgifter om personskador, polis och räddningstjänst på väg till platsen.  

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 08:28

Nedan följer en sammanfattning över kvällens/nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

18:02 Grov misshandel, Sveagatan i Lidköping. Polis fick samtal om en pågående misshandel. På plats mötte polis två målsägare en man i 35-årsåldern som blivit knivhuggen i armen och en kvinna i 40-årsåldern som blivit slagen i ansiktet. Polis kan senare gripa en man i 35-årsåldern misstänkt för misshandeln. 18:53 Rån, Sventorpsvägen i Ale. Två killar i 15-årsåldern blev rånade utanför Coop på adress på sina mobiltelefoner av två maskerade män. Polis på plats kontrollerade personer i närområdet. Dock ingen gripen i nuläget. Polis upprättade anmälan om stöld genom rån. 21:53 Sedlighetsbrott, Balderrsgatan i Göteborg . Polis bevittnade vad de misstänkte var ett sexköp och kontrollerade två personer en man i 30-årsåldern och en kvinna i 25-årsåldern vilket stärkte deras misstankar och en anmälan om brott mot sexköpslagen upprättades. 22:17 Trafikolycka, Jönköpingsvägen i Ulricerhamn. En man i 25-årsåldern körde av vägen och in i en stubbe och fick frakturskador. Polis, ambulans och räddningstjänst åkte till platsen. Föraren fördes i ambulans till sjukhus. Polis skrev anmälan om vårdslöshet i trafik. 01:28 Rattfylleri, Marieholmsgatan i Göteborg. Polis stoppade och kontrollerade en förare av en bil. Vid kontroll av föraren fattade patrullen de misstakte om rattfylleri. föraren en man i 30-årsåldern medtogs för provtagning. Anmälan om rattfylleri upprättades av polis. 02:12 Stöld, Blockflöjtsgatan, Göteborg. En målsägare blev bestulen på sin barnvagn och handväska med värdesaker i. Målsägaren hade inte hunnit ta in barnvagnen och väskan in bostaden då hon kom hem och den blev stulen utanför dörren till bostaden. Polis var snabbt på plats och började söka efter gärningsmän med hundpatrull. Efter en kortare spårning i ett närliggande skogsområde kunde tre misstänkta gärningspersoner gripas med stöldgodset. Polis upprättade anmälan om stöld.     

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
78%
SverigeSävare

Brott jämfört med riket