Hitta.se
Västsvenska Flyttbyrån AB - Spedition & Transport, Flyttfirmor, Magasinering, Städning & Rengöring
Västsvenska Flyttbyrån AB

Västsvenska Flyttbyrån AB

i Västra Frölunda

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559160-4425

Jour

Kontor

Om Västsvenska Flyttbyrån AB

Västsvenska Flyttbyrån AB är ett företag som täcker alla dina behov inom transport. Om det är pallgods, flytt av bohag eller kontor, stort som litet, långdistans eller nära. Vår vision är trygghet och perfektion för dig som kund.


Västsvenska Flyttbyrån AB har 5.0 i betyg!

Västsvenska Flyttbyrån AB har betygsatts av 18 personer varav 17 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

18 betyg. 17 kommentarer

Karin G.

för mer än ett år sedan

Jag anlitade Västsvenska Flyttbyrån efter rekommendation från min bror som flyttat med hjälp av dem några månader tidigare, och jag blev (också) supernöjd! Allt gick smidigt, snabbt och proffsigt, mycket trevligt gäng och inga konstigheter. Även flyttstädningen som jag bokade via dem var väldigt väl utförd, min fd hyresvärd var imponerad!

Tobias P.

för mer än ett år sedan

Vi bokade både flytt och städ hos Västsvenska flyttbyrån. De var skickliga, effektiva och supertrevliga. Vi rekommenderar dom varje dag i veckan.

Ami S.

för mer än ett år sedan

Otroligt nöjd, flyttade snabbt, effektivt och framför allt varsamt! Trevligt och proffsigt bemötande,

Max

för mer än ett år sedan

Underbart bemötande, underbart utfört arbete. Riktiga hjältar som ställde upp när jag strulade med datum och var väldigt flexibla för att tillmötes gå mina krav av flytt. Klara blev dom innan utsatt tid och jag betalade enbart för tiden dom arbetade. Flyttstädet jag bokade i samband med flytten skötte sin uppgift galant också.

Jessica J.

för mer än ett år sedan

Vi är sååå otroligt nöjda med flytten! Två lägenheter som skulle till ett radhus Tack snälla Kim som skött allt förarbete och svarat på mina konstiga frågor 😉 Killarna som flyttade våra grejer var helt grymma. Så smidigt skött och trevligt gäng som skötte allt exemplariskt 🙂 Tveka inte, in och boka din flytt här

Helena

för mer än ett år sedan

Mycket nöjd! Håller vad som lovas, inget krångel. Proffsigt, trevligt, smidigt - superbra helt enkelt!

Samir Z.

för mer än ett år sedan

Detta var ett av de bästa köpen jag gjort i mitt liv. Från första kontakten till avslutad flytt och städning av lägenheten har Andreas och sitt gäng överträffat mina förväntningar. Service, proffsigt och väldigt personligt. Helt grymma och väldigt prisvärt jämfört med andra. Kommer alltid använda mig av denna firma.

Hanna

för mer än ett år sedan

Mycket bra och smidig service. Rekommenderas varmt!

Annette C.

för mer än ett år sedan

Jag vill ge mina allra bästa rekommendationer att anlita Västsvenska Flyttbyrån. Vi är så glada för en snabb och smidig flytt med hjälp av två proffsiga toppenkillar som med glatt humör löste alla problem med demontering/montering av möbler och andra utmaningar som dök upp.

Martin A.

för mer än ett år sedan

Smidigt. Professionellt och vänligt. VS Flyttbyrån packade i stabila kartonger och de gjorde det omsorgsfullt och noggrant. De flyttade från villa till magasin och senare från magasinet till villa. Jag är mycket nöjd

Karta och andra adresser

Amalia Jönssons Gata 17, 421 31 Västra Frölunda

Västsvenska Flyttbyrån AB har verksamhet på Amalia Jönssons Gata 17, Västra Frölunda. 

Västsvenska Flyttbyrån AB gick med förlust (2022)

Västsvenska Flyttbyrån AB gick med förlust, -239 000 kr. Västsvenska Flyttbyrån AB ökade sin omsättning med 20,09% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Västsvenska Flyttbyrån AB:

Flytthjälp med lättlastbil, bärhjälp, flytt av bohag, flytt av kontor, frakta skräp till sorteringsgårdar, frakta tunggods t.ex piano, flygel, kassaskåp. Tömma bohag, förråd. Frakta pallgods. Packa flyttlådor bohag, packa flyttlådor kontor. Erbjuda magasinering av möbler, lådor, gods. Erbjuda flyttlådor, packnings-material. Erbjuda flyttstäd. Företaget fraktar och erbjuder flytthjälp för privatpersoner och företag med utgångspunkten Västra Götaland.

Verksamheten ingår i:

Västsvenska Flyttbyrån AB

Organisationsnummer:

559160-4425

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2018-05-31

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

49420 - Flyttjänster

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefon- & mobilformat

Mobilformat för 072-155 55 88

Telefonformat för 031-96 96 88