Västsvenska Flyttbyrån AB - Amalia Jönssons Gata 17, Västra Frölunda | hitta.se
Västsvenska Flyttbyrån AB - Spedition & Transport, Flyttfirmor, Magasinering, Städning & Rengöring

Jour

Kontor

Om Västsvenska Flyttbyrån AB

Västsvenska Flyttbyrån AB är ett företag som täcker alla dina behov inom transport. Om det är pallgods, flytt av bohag eller kontor, stort som litet, långdistans eller nära. Vår vision är trygghet och perfektion för dig som kund.


Västsvenska Flyttbyrån AB gick med vinst (2019)

Västsvenska Flyttbyrån AB gick med vinst, 348 tkr.

Karta och andra adresser

Amalia Jönssons Gata 17, 421 31 Västra Frölunda

Västsvenska Flyttbyrån AB har verksamhet på Amalia Jönssons Gata 17 i Högsbo, Västra Frölunda

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Västsvenska Flyttbyrån AB har 5.0 i betyg!

Västsvenska Flyttbyrån AB har betygsatts av elva personer varav tio även lämnat en kommentar.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

11 betyg. 10 kommentarer

Samir Ziane

för en månad sedan

Detta var ett av de bästa köpen jag gjort i mitt liv. Från första kontakten till avslutad flytt och städning av lägenheten har Andreas och sitt gäng överträffat mina förväntningar. Service, proffsigt och väldigt personligt. Helt grymma och väldigt prisvärt jämfört med andra. Kommer alltid använda mig av denna firma.

Hanna

för 2 månader sedan

Mycket bra och smidig service. Rekommenderas varmt!

Annette Cullberg

för 4 månader sedan

Jag vill ge mina allra bästa rekommendationer att anlita Västsvenska Flyttbyrån. Vi är så glada för en snabb och smidig flytt med hjälp av två proffsiga toppenkillar som med glatt humör löste alla problem med demontering/montering av möbler och andra utmaningar som dök upp.

Martin Almgren

för 5 månader sedan

Smidigt. Professionellt och vänligt. VS Flyttbyrån packade i stabila kartonger och de gjorde det omsorgsfullt och noggrant. De flyttade från villa till magasin och senare från magasinet till villa. Jag är mycket nöjd

Ludmilla Bogavac

för 5 månader sedan

Den bästa flyttfirman jag någonsin anlitat. Svarade redan från början snabbt på mail. Erbjuder emballage, lådor, flyttstäd. Tydliga i vad det kommer att kosta. Killarna var trevliga, jobbade snabbt och effektivt. Otroligt hjälpsamma och lösningsorienterade.

Daniel

för 6 månader sedan

Då mina föräldrar hade en väldigt dålig upplevelse av flytthjälp tog jag mig tid och jämförde olika firmor för att hitta en seriös, prisvärd och pålitlig. Jag hittade verkligen rätt! Är så nöjd med både pris och bemötande. Rekommenderar starkt alla som går i flyttplaner att kontakta dessa härliga killar!

Niklas

för 6 månader sedan

När det var dags att flytta så kollade jag runt och jämförde en hel del. Västsvenska Flyttbyrån stack ut i mängden med en rak, öppen och ärlig dialog med mig. När det väl var dags så kom det tre stycken trevliga, professionella och effektiva killar. Hela flytten gick smidigt och under det max tak som offerten var på. Vi är supernöjda och skulle anlita Västsvenska Flyttbyrån utan att tveka. Jag kan starkt rekommendera dom till din flytt

Anna

för mer än 6 månader sedan

Räddarna i nöden!!! Kim och hans medhjälpare ställde upp med en enda dags varsel när vi blivit blåsta av en annan flyttfirma! Fantastiskt bemötande, proffsig hjälp, jätteschyssta. Måste nämnas också att de utan problem lyfte in en 2,36 cm- garderob i hallen med takhöjd mindre än 2,40...! Skickligt.

Caroline

för mer än 6 månader sedan

Högsta betyg ! Flytthjälp som gick smidigt på alla sätt, professionell personal med ett fantastiskt bemötande. Rekommenderas varmt! Anlitade även flyttstäd, vilket även det var alla tiders!

Charlie Ceder

för mer än 6 månader sedan

Ni sköte min flytt medans jag var i Gävle helt perfekt Men snart e det dax igen...!

Verksamhetsbeskrivningen för Västsvenska Flyttbyrån AB:

Flytthjälp med lättlastbil, bärhjälp, flytt av bohag, flytt av kontor, frakta skräp till sorteringsgårdar, frakta tunggods t.ex piano, flygel, kassaskåp. Tömma bohag, förråd. Frakta pallgods. Packa flyttlådor bohag, packa flyttlådor kontor. Erbjuda magasinering av möbler, lådor, gods. Erbjuda flyttlådor, packnings-material. Erbjuda flyttstäd. Företaget fraktar och erbjuder flytthjälp för privatpersoner och företag med utgångspunkten Västra Götaland.

Verksamheten ingår i:

Västsvenska Flyttbyrån AB

Organisationsnummer:

559160-4425

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2018-06-05

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

49420 - Flyttjänster

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 072-155 55 88 & 031-96 96 88