Hitta.se

Västtrafik AB

i Skövde

Org.nr. 556558-5873

Kundservice

Stationsgatan 7 Karta

Leveransadress

Box 123
541 23 Skövde

Om Västtrafik AB

Västtrafik AB är verksam inom övrig kollektivtrafik och hade totalt 442 anställda 2021. Antalet anställda har ökat med 22 personer sedan 2020 då det jobbade 420 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1998. Västtrafik AB omsatte 9 835 796 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Västtrafik AB har 2,7 i betyg!

Västtrafik AB har betygsatts av sju personer varav två även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,7 /5

7 betyg. 2 kommentarer

Jan M.

för en vecka sedan

Helt huvudlöst att inte sätta ut vilka linjer som trafikerar olika hållplatser i Borås och att hänvisa till appen för att kunna reseplanera. I dag var det så starkt solsken att det inte gick att se på mobilen vad där stod. Att inte sätta upp tidtabeller i Borås gör att man står helt handfallen vid en hållplats trots appen. Vilken buss trafikerar just denna hållplats??? Dessutom blir jag alltid så beklämd och ledsen när jag ser alla som går på utan att visa färdbevis. Det måste alla i Borås! Många fler kontrollanter behövs på tider då tjuvåkandet sker.

Hasse O.

för mer än ett år sedan

bra service

Karta och andra adresser

Stationsgatan 7, 541 30 Skövde

Västtrafik AB har verksamhet på Stationsgatan 7, Skövde. 

Västtrafik AB har 8 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Skövdeskontoret är Västtrafik AB - Västtrafik Fyrbodal i Vänersborg.

Västtrafik AB (2021)

Västtrafik AB ökade sin omsättning med 2,73% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 442 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Västtrafik AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att i Västra Götalands län tillhandahålla alla typer av kollektivtrafik inklusive fartygstrafik samt övriga persontransporttjänster som kommuner och landsting ska svara för samt att fullgöra uppgifter som har anknytning härtill. Bolagets syfte är att för Västra Götalands läns landsting fullgöra uppgifter med anledning av landstingets roll som regional kollektivtrafikmyndighet. Härmed avses att från landstinget få befogenheten att upphandla samt ingå avtal om allmän trafik med kollektivtrafikföretag. Ändamålet med bolaget omfattar även upphandling och tillhandahållande av övriga personaltransporttjänster som kommuner och landsting ska svara för samt att i övrigt fullgöra uppgifter inom trafikområdet som överlämnas från landstinget.

Verksamheten ingår i:

Västtrafik AB

Organisationsnummer:

556558-5873

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Västra Götalands Läns Landsting

VD:

Lars Olov Backström

Bolaget registrerat:

1998-08-27

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

49319 - Övrig kollektivtrafik

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-414 300