Hitta.se

Om Vakin

Vakin är verksam inom avloppsrening och hade totalt 169 anställda 2021. Antalet anställda har ökat med 13 personer sedan 2020 då det jobbade 156 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2015. Vakin omsatte 178 091 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Vakin har 4,5 i betyg!

Vakin har betygsatts av två personer varav en även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4,5 /5

2 betyg. 1 kommentarer

Christer S.

för mer än ett år sedan

mycket genomtänkt och bra.

Karta och andra adresser

Nordansjövägen 11, 905 82 Umeå

Vakin har verksamhet på Nordansjövägen 11, Umeå. 

Vakin har 6 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Umeåskontoret är Vakin (Vatten och Avfallskompetens i Norr AB) i Umeå.

Vakin gick med vinst (2021)

Vakin gick med vinst, 83 000 kr. Vakin ökade sin omsättning med 11,82% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 169 anställda, snittlönen har ökat 0,02%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Vatten Och Avfallskompetens i Norr AB:

Bolaget är ansvarig verksamhetsutövare och ska för de kommuner eller kommunala bolag som är ägare av bolaget ombesörja Verksamhet enligt lagen om allmänna vattentjänster innefattande produktion och distribution av dricksvatten samt avledning och omhändertagande av avloppsvatten enligt gällande lagar och myndighetskrav. Åtgärder enligt miljöbalken avseende hushållsavfall och därmed jämförligt avfall Drift, skötsel och underhåll av anläggningar som ingår i allmän va anläggning samt kommunens ansvar för hushållsavfall och därmed jämförligt avfall. återvinningscentraler samt administrativa byggnader Genomföra av uppdragsgivare beslutade investeringar Administration, ekonomi, marknadsföring och kundtjänst inom allmän va försörjning och kommunalt ansvar för hushållsavfall och därmed jämförligt avfall. Bolagets åtagande gentemot respektive ägare (kommunalt bolag) ska närmare preciseras i ett avtal. Bolaget ska kunna driva verksamhet jämförlig med ovanstående verksamhet, såsom att fullfölja åtaganden som gjorts genom avtal som avser vattenleverans respektive avloppsomhändertagande. Bolagets verksamhet ska vara förenlig med för verksamheten aktuella kommunala kompetensregler med beaktande av de kommunala självkostnads-, lokaliserings- och likställighetsprinciperna. Ändamålet med bolagets verksamhet är att på affärsmässiga principer långsiktigt ansvara för drift, underhåll och genomförande av investeringar i delägarnas allmänna va-anläggningar och kommunens ansvar för avfallshantering med beaktande av den kommunala kompetensen i kommunallagen, lagen om allmänna vattentjänster och miljöbalken.

Verksamheten ingår i:

Vatten Och Avfallskompetens i Norr AB

Organisationsnummer:

559028-8899

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Umeå Vatten och Avfall AB

VD:

Mats Robert Hansson

Bolaget registrerat:

2015-10-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

37000 - Avloppsrening

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 090-16 19 00