Hitta.se
Vara Entreprenad AB - Entreprenadarbeten, Skorstensbyggare och reparatörer, Muddringsarbeten, Akustikingenjörer, Badrumsrenovering, Sprängningsarbeten, Asfaltsarbeten, Mark- och grundarbeten, Byggföretag, Stenarbeten, Snickare, Plattsättning, Entreprenadmaskinsarbeten, Stuckatur och gipsarbeten, Byggnadssnickerier, MätIngenjörer, Byggingenjörer, Rivningsarbeten, Mark- och grundarbeten, Husbyggnation, Tillverkare av betong och cement, Anläggningsarbeten, Fasadbehandling, Murare och stensättare, Mark- och anläggningsentreprenader, Byggmästare och byggnadsentreprenörer, Snickare, Byggprojektering och konstruktion
Vara Entreprenad AB

Vara Entreprenad AB

i Vara

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556150-0272

Om Vara Entreprenad AB

Vara Entreprenads mål är att bedriva Bygg- och anläggningsverksamhet i Skaraborg med hög kvalité, nöjda kunder och god lönsamhet. Det är kundens krav, behov och förväntningar som är styrande för vårt kvalitetsarbete. Med vår lokalkännedom och kunskap om området vi arbetar i kan vi erbjuda hög service och närhet till våra kunder. Vi har en organisation med korta beslutsvägar där alla våra anställda känner och tar ansvar för sitt arbete. Vårt arbete präglas av kunnande, ordning och reda samt en god samverkan både inom företaget samt i kontakten med våra kunder. Vi driver våra projekt från första spadtaget fram till överlämningen av nycklarna och kan därför säkerställa att vi håller kundernas kvalitetskrav.


Var den första att lämna ett omdöme
för Vara Entreprenad AB

Karta och andra adresser

Turbingatan 8, 534 50 Vara

Vara Entreprenad AB har verksamhet på Turbingatan 8, Vara. 

Vara Entreprenad AB gick med vinst (2022)

Vara Entreprenad AB gick med vinst, 3 772 000 kr. Vara Entreprenad AB ökade sin omsättning med 63,7% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Vara Entreprenad AB:

Bolaget skall bedriva rörelse inom väg- och vattenbyggnadsteknik med utförande av entreprenadarbeten inom anläggningsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Vara Entreprenad AB

Organisationsnummer:

556150-0272

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Claes Johansson Invest AB

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

41200 - Byggande av bostadshus och andra byggnader

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0512-331 95