facebook_pixelVasaparken Fastighets AB - Borggårdsgatan , Linköping | hitta.se
Hitta.se

Telefon

Besöksadress

Borggårdsgatan
582 28 Linköping
Apotekaregatan 14 Karta

Leveransadress

Box 437
581 04 Linköping

Om Vasaparken Fastighets AB

Vasaparken är ett privatägt fastighetsbolag. Bolaget äger och förvaltar fastigheter med såväl bostäder som kontors- butiks- och lagerlokaler. Vår affärsidé är att i egna fastigheter, i attraktiva lägen, erbjuda bostäder och lokaler till uthyrning. Lyhördhet för kundens önskemål samt flexibilitet och anpassningsförmåga är självklart för oss.

För kontaktinformation och öppettider, se Kundservice

Vasaparken Fastighets AB har 2.5 i betyg!

Vasaparken Fastighets AB har betygsatts av fyra personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.5 /5

4 betyg. 4 kommentarer

Marre

för mer än 6 månader sedan

Bor i lägenheterna på Barnhemsgatan. Slitna lägenheter som varit ett gammalt ålderdomshem tidigare, men dom är mysiga. Att det varit ett ålderdomshem tidigare märks på dom stora ytorna, väldigt bred hall bland annat. Vissa skulle väl anse att dom kvadratmeterna hade kunnat utnyttjas bättre på andra sätt men jag gillar det. Stora rymliga badrum vilket är bra, finns tvättmaskin och torktumlare där så man slipper krångla med att boka tider i ett enskilt tvättrum som alla hyresgäster delar på, som det är på många andra ställen. Dom kommer snabbt och fixar vid felanmälning om något eluttag går sönder eller liknade. Lyhörd trapp men från grannarnas lägenheter hör man knappt någonting, vilket är bra. Hyran höjdes med 2.2% utan förvarning i Mars, vilket är lite konstigt, man borde fått brev eller ett epost om det i alla fall. Proppar kan gå om man har spis, mikrovågsugn och mikron igång samtidigt. Finns ingen köksfläkt utan finns en frånluftsventil i taket över spisen. Den funkar okej men ska man laga något som osar mycket bör du öppna ett fönster eller två. Funkar bra som studentlägenheter eller till yngre vuxna som bor ensamma. Lägenheterna är som sagt lite slitna men om man vill ha nybyggt i innerstan så får man nog punga ut lite mer i månadshyra än vad jag betalar just nu. Man har nära till allt i stan med gångavstånd, 2-3 minuter till Stora torget och bussar. Ont om bilparkeringsplatser om man har bil. Jag är överlag nöjd med både min lägenhet och Vasaparkens anställda. Fastighetsskötarna som var hemma hos mig när ett eluttag hade gått sönder var jättetrevliga och hjälpsamma.

Ellen

för mer än 6 månader sedan

Bad om städning 2 gånger när jag flyttade in, det sket de i. De anser att jag har godkänt städningen och ber mej annars att gå och säga upp mej, jag ska vara tacksam över att jag fått en lägenhet. Jag bad bara om en städning?!

Martin

för mer än ett år sedan

Dyra lägenheter med massor av fel. Flyttade in i en lägenhet där flera av eluttag är sönder. Internetuttagen var också sönder.

Jonas

för mer än ett år sedan

Mycket bra hyresvärd, Rekommenderas!

Vasaparken Fastighets AB gick med vinst (2019)

Vasaparken Fastighets AB gick med vinst, 20 672 000 kr. Vasaparken Fastighets AB minskade sin omsättning med -10,54% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Vasaparken Fastighets AB:

Bolaget skall driva förvaltning av fast egendom och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Vasaparken Fastighets AB

Organisationsnummer:

556467-7002

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Linköpingsinvest AB

VD:

Karl Oscar Åhman

Bolaget registrerat:

2011-03-03

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 013-24 20 30