Hitta.se

Om Vatten Och Avfallskompetens i Norr AB - Reningsverk

Vatten Och Avfallskompetens i Norr AB - Reningsverk är verksam inom avloppsrening och hade totalt 156 anställda 2020. Antalet anställda har ökat med 1 person sedan 2019 då det jobbade 155 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2015. Vatten Och Avfallskompetens i Norr AB - Reningsverk omsatte 159 262 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Vad tycker du om Vatten Och Avfallskompetens i Norr AB - Reningsverk?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Hamngatan 23, 914 31 Nordmaling

Vatten Och Avfallskompetens i Norr AB - Reningsverk har verksamhet på Hamngatan 23, Nordmaling. 

Vatten Och Avfallskompetens i Norr AB - Reningsverk har 6 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Nordmalingskontoret är Vakin (Vatten och Avfallskompetens i Norr AB) i Umeå.

Vatten Och Avfallskompetens i Norr AB - Reningsverk gick med förlust (2020)

Vatten Och Avfallskompetens i Norr AB - Reningsverk gick med förlust, -158 000 kr. Vatten Och Avfallskompetens i Norr AB - Reningsverk ökade sin omsättning med 3,65% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 156 anställda, snittlönen har ökat 0,02%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Vatten Och Avfallskompetens i Norr AB:

Bolaget är ansvarig verksamhetsutövare och ska för de kommuner eller kommunala bolag som är ägare av bolaget ombesörja Verksamhet enligt lagen om allmänna vattentjänster innefattande produktion och distribution av dricksvatten samt avledning och omhändertagande av avloppsvatten enligt gällande lagar och myndighetskrav. Åtgärder enligt miljöbalken avseende hushållsavfall och därmed jämförligt avfall Drift, skötsel och underhåll av anläggningar som ingår i allmän va anläggning samt kommunens ansvar för hushållsavfall och därmed jämförligt avfall. återvinningscentraler samt administrativa byggnader Genomföra av uppdragsgivare beslutade investeringar Administration, ekonomi, marknadsföring och kundtjänst inom allmän va försörjning och kommunalt ansvar för hushållsavfall och därmed jämförligt avfall. Bolagets åtagande gentemot respektive ägare (kommunalt bolag) ska närmare preciseras i ett avtal. Bolaget ska kunna driva verksamhet jämförlig med ovanstående verksamhet, såsom att fullfölja åtaganden som gjorts genom avtal som avser vattenleverans respektive avloppsomhändertagande. Bolagets verksamhet ska vara förenlig med för verksamheten aktuella kommunala kompetensregler med beaktande av de kommunala självkostnads-, lokaliserings- och likställighetsprinciperna. Ändamålet med bolagets verksamhet är att på affärsmässiga principer långsiktigt ansvara för drift, underhåll och genomförande av investeringar i delägarnas allmänna va-anläggningar och kommunens ansvar för avfallshantering med beaktande av den kommunala kompetensen i kommunallagen, lagen om allmänna vattentjänster och miljöbalken.

Verksamheten ingår i:

Vatten Och Avfallskompetens i Norr AB

Organisationsnummer:

559028-8899

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Umeå Vatten och Avfall AB

VD:

Mats Robert Hansson

Bolaget registrerat:

2015-10-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

37000 - Avloppsrening

Olika telefonformat

Telefonformat för 090-16 19 00