Hitta.se
Verisure - Larm & Bevakning

Försäljning och rådgivning

Kundtjänst

Besök

Om Verisure

Verisure erbjuder hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Larmet är alltid uppkopplat till vår larmcentral som finns där för dig dygnet runt, året om.

Med kameradetektorer, vibrationsdetektorer och röstenhet erbjuder vi ett larmsystem som gör att vi kan upptäcka inbrottet innan det sker, se vad som händer när larmet går och prata direkt med de som befinner sig i bostaden via röstenheten. Larmet har även en SOS-funktion som gör att larmcentralen enbart är en knapptryckning bort. Våra larmoperatörer hjälper dig snabbt om något skulle hända.


Verisure har 3,4 i betyg!

Verisure har betygsatts av 17 personer varav åtta även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3,4 /5

17 betyg. 8 kommentarer

Bertil V.

för 3 veckor sedan

En säljare/installatör kom på hembesök för rådgivning. Vi kom överens om att jag skulle friköpa utrustningen och avsluta abonemanget då jag alltid är hemma och inte behöver någon uppkoppling till larmcentral. Jag behövde bara ett akustiskt inbrottslarm. Inte fan fungerade denna överenskommelse! Ständiga mejl till kundtjänst hjälper inte. Köp inte verysure!

Anneli H.

för 4 månader sedan

1. En kvinna kom och sa att larmet skulle kosta ca 4000kr. Jag ville avvakta, då jag ville se vad andra företag kostade. 2. Efter ett par veckor( hinner ju inte göra nåt när jag jobbade heltid) kom nån och skulle installera larm. De satte upp väldigt många larm. Brandlarm i köket och sovrummets inomhuslarm var bra men övriga förstod jag inte. 3. Jag skulle nu betala 14000kr, vilket inte stämde med alla rabatter kvinnan lovat och ingen info om att det fanns en månadskostnad på ca 500kr. 4. Förra vintern fungerade övervåningens larm utan problem. Denna vinter fungerade inte larmet på övervåningen. De skyllde på kyla och fukt. Kan inte förstå att årets vinter skulle vara annorlunda då övervåningen saknar element och värme. Larmen gick på flera ggr i veckan, troligen var batterierna för låga eller armen hade kortslutning. En man kom och tog ner larmen från övervåningen. 5. Trots färre larm höjdes månadspriset till 597 kr!!!! Jag läser att andra företag har bara 150 kr per månad i kostnad. Verisures vinst ligger på 500miljoner kr år 2021. De kunde faktiskt sänka månadspriset. Eller ge pensionärsrabatt. 6. Nä det har varit alldeles för många saker som inte stämt med informationen och icke formationen från början. 7. Så fort jag kan kommer jag att avsluta Verisures abonnemang!

Susanne W.

för mer än 6 månader sedan

Bra säljare och montörer men relativt kass kundservice...krångligt och mycket användarovänligt

S-Klass

för mer än ett år sedan

Kan inte bli bättre, både service, bevakning och teknik

Mikael

för mer än ett år sedan

Använder vårt namn i reklam trots att vi inte har deras larm!

Kalle K.

för mer än ett år sedan

Hej Leif du betalar för serviceavtal och ständig övervakning av Sveriges största larmcentral inte bara utryck. Batterier är en förbrukningsvara. Tycker ni t.ex att bilfirman ska stå för ett nytt batteri till bilen när det är dags för detta? Jesus Amalia...

Kalle K.

för mer än ett år sedan

Nej Leif. Du betalar även för ditt service avtal och för ständig uppkoppling och övervakning från larmcentral. Hur kan du inte vara informerad om detta? Mycket märkligt...

Leif H.

för mer än ett år sedan

du som tycker att batterier ska ingå i avtalet har fel du betalar bara för väktartjänsten inget annat

Verisure gick med vinst (2020)

Verisure gick med vinst, 558 835 000 kr. Verisure ökade sin omsättning med 8,35% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 405 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Verisure Sverige AB:

Bolaget skall direkt eller indirekt genom dotterföretag, tillhandahålla tjänster och produkter inom säkerhetsbranschen, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Verisure Sverige AB

Organisationsnummer:

556153-2176

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Securitas Direct AB

VD:

Daniel Mats Särefjord

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

80200 - Säkerhetssystemtjänster

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 020-043 41 49

Mobilformat för 020-7 24 365