Hitta.se

Verisure

Org.nr. 556153-2176

Försäljning och rådgivning

Kundtjänst

Besök

Om Verisure

Verisure är verksam inom säkerhetssystemtjänster och hade totalt 494 anställda 2022. Antalet anställda har ökat med 54 personer sedan 2021 då det jobbade 440 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972. Verisure omsatte 2 467 176 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

3.3
21 omdömen
I

Ingrid J.

för mer än 6 månader sedan

Hur säkert är ert företag??? Fick SMS från er om att en bybo ca 500m bort från min bostad har dåligt batteri i sitt larmsystem??????!!!!!!!

M

Magdalena K.

för mer än ett år sedan

Bästa larmet med god service

K

Kent B.

för mer än ett år sedan

Verisure har lurat oss på Spa-Proffsen totalt! Jag har i 3 veckor försökt komma i kontakt med en högre ansvarig person ang våran situation utan resultat. Vi fick ett larm med tillhörande kamera till våran butik som ska kunna spela in. det visar sig att kameran inte kan spela in och vi har fått skadegörelse för totalt 12500kr ca. jag har begärt att få prata med någon ansvarig om detta som har hänt, det som hände var att jag fick ett brev om uppsägning av avtalet med uppsägningstid. fruktansvärt besviken över hur detta har hanterats och ska avsluta min larmtjänst hemma också samt tala om för allt och alla vilka falska säljare det finns på Växjökontoret. ni ska skämmas som lurar folk på pengar.

Läs mer...
B

Bertil V.

för mer än ett år sedan

En säljare/installatör kom på hembesök för rådgivning. Vi kom överens om att jag skulle friköpa utrustningen och avsluta abonemanget då jag alltid är hemma och inte behöver någon uppkoppling till larmcentral. Jag behövde bara ett akustiskt inbrottslarm. Inte fan fungerade denna överenskommelse! Ständiga mejl till kundtjänst hjälper inte. Köp inte verysure!

Läs mer...
A

Anneli H.

för mer än ett år sedan

1. En kvinna kom och sa att larmet skulle kosta ca 4000kr. Jag ville avvakta, då jag ville se vad andra företag kostade. 2. Efter ett par veckor( hinner ju inte göra nåt när jag jobbade heltid) kom nån och skulle installera larm. De satte upp väldigt många larm. Brandlarm i köket och sovrummets inomhuslarm var bra men övriga förstod jag inte. 3. Jag skulle nu betala 14000kr, vilket inte stämde med alla rabatter kvinnan lovat och ingen info om att det fanns en månadskostnad på ca 500kr. 4. Förra vintern fungerade övervåningens larm utan problem. Denna vinter fungerade inte larmet på övervåningen. De skyllde på kyla och fukt. Kan inte förstå att årets vinter skulle vara annorlunda då övervåningen saknar element och värme. Larmen gick på flera ggr i veckan, troligen var batterierna för låga eller armen hade kortslutning. En man kom och tog ner larmen från övervåningen. 5. Trots färre larm höjdes månadspriset till 597 kr!!!! Jag läser att andra företag har bara 150 kr per månad i kostnad. Verisures vinst ligger på 500miljoner kr år 2021. De kunde faktiskt sänka månadspriset. Eller ge pensionärsrabatt. 6. Nä det har varit alldeles för många saker som inte stämt med informationen och icke formationen från början. 7. Så fort jag kan kommer jag att avsluta Verisures abonnemang!

Läs mer...
S

Susanne W.

för mer än ett år sedan

Bra säljare och montörer men relativt kass kundservice...krångligt och mycket användarovänligt

S

S-Klass

för mer än ett år sedan

Kan inte bli bättre, både service, bevakning och teknik

M

Mikael

för mer än ett år sedan

Använder vårt namn i reklam trots att vi inte har deras larm!

K

Kalle K.

för mer än ett år sedan

Hej Leif du betalar för serviceavtal och ständig övervakning av Sveriges största larmcentral inte bara utryck. Batterier är en förbrukningsvara. Tycker ni t.ex att bilfirman ska stå för ett nytt batteri till bilen när det är dags för detta? Jesus Amalia...

Läs mer...
K

Kalle K.

för mer än ett år sedan

Nej Leif. Du betalar även för ditt service avtal och för ständig uppkoppling och övervakning från larmcentral. Hur kan du inte vara informerad om detta? Mycket märkligt...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Verisure gick med vinst (2022)

Verisure gick med vinst, 562 123 000 kr. Verisure ökade sin omsättning med 3,06% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 494 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Verisure Sverige AB:

Bolaget skall direkt eller indirekt genom dotterföretag, tillhandahålla tjänster och produkter inom säkerhetsbranschen, äga och förvalta fast och lös egendom samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Verisure Sverige AB

Organisationsnummer:

556153-2176

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Securitas Direct AB

VD:

Leif Jonas Lindström

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

80200 - Säkerhetssystemtjänster

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 020-043 41 49

Mobilformat för 020-7 24 365