Hitta.se
Veterankraft Örebro - Rekrytering och arbetsförmedling, Bemanningsföretag, Outsourcing, Barnpassning, Anläggningsarbeten, Trädgårdsmästare och trädgårdsskötsel, Tapetserare, Rekrytering och Personaluthyrning, Städning av fastigheter, Snickare, Målare, Fönsterputsning
Veterankraft Örebro

Veterankraft Örebro

i Örebro

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556767-7694

Telefon

Om Veterankraft Örebro

Vi gör din vardag enklare - i hemmet såväl som på företaget!

Vill du få hjälp av en kunnig veteran med hem och trädgård med t ex trädbeskärning, hantverk, städning och barnpassning? Eller behöver du en flexibel bemanningslösning och seniora medarbetare med lång erfarenhet och kort startsträcka? Vi bemannar tjänster inom de flesta branscher; alltifrån transport till pedagogik.

Veterankraft har ett trettiotal kontor över hela landet och tusentals nöjda kunder varje år. Varmt välkommen att höra av dig, för att se hur vi kan hjälpa just dig!


4.3
11 omdömen
I

Inger C.

för mer än ett år sedan

Kunnig och trevlig personal som hjälpte mig att lösa mitt behov

E

Eva O.

för mer än ett år sedan

Hej och tack så mycket för ett väldigt fint och välgjort jobb av den trevliga Heimo. Han gjorde ett jättejobb, rensade allt ogräs, och det var inte lite, klippte gräsmattor och hela tuija häcken och lämnade allt så rent och fint. Kan varmt rekommendera honom. Tack för denna gången. 🌹🌹

Läs mer...
E

Eva T.

för mer än ett år sedan

Tack för den här gången! Jag har haft samma "gubbe" som kommit och hjälpt mig med diverse byggnationer i min trädgård i flera år och det har alltid fungerat bra. Jag gillar att snickra och fixa så jag brukar hjälpa till för att hålla nere arbetskostnaden och vi jobbar jättebra ihop! Dessutom får jag bra tips för fortsatt snickrande :) Nu får vi se vad jag hittar på härnäst!

Läs mer...
L

Lilian K.

för mer än ett år sedan

Snabbt svar och snabbt kom en väldigt noggrann man hem till mig och fixade det jag hade kontaktat dem om få hjälp med.

E

Eva H.

för mer än ett år sedan

Har haft förmånen att använda trädgårdshjälp av Heino från Veterankraft. Är mycket nöjd med hans arbete och hans person. Telefonkontakt med varandra och stämde av med tider som passade oss båda.👍

A

Anita N.

för mer än ett år sedan

Ringde förra veckan för att få ett förslag på renovering av en veranda. Fick besked att man skulle återkomma med förslag på tid för att besöka oss för förslag på arbetet och tidsåtgång. Har fortfarande en vecka senare hört något från dem.!?!?Mycket tveksam att anlita dem! Har tidigare haft olika arbeten utförda av Seniorbolaget. Allt har funkat klanderfritt. God service och professionellt bemötande!

Läs mer...
A

Antonette E.

för mer än ett år sedan

Anlita inte detta företag!! Anlitade Örebro kontor 2020-06-10 för att sätta upp gardinstänger/skenor i en nybyggd lägenhet. Det tog jobbat under pandemin. Reklamerade jobbet samma dag, fick svar att de inte tänka hjälpa åtgärda det för att det är en pandemin. En stång föll ner, som tur blev ingen skadad. Skenorna lossnade, fick anlita annan som gjorde nya hål och satt upp de på riktigt. Såg att företaget gör reklam och skickade mej 20210604 och frågade när de ska åtgärda skadad. Fick svar att de inte ska göra det för att jag anlitat annan. Trots att skadan de gör är kvar.

Läs mer...
H

Henrik

för mer än ett år sedan

Vi fick jättebra hjälp med trädbeskärning. Toppen!

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Karlslundsgatan 27, 703 41 Örebro

Veterankraft Örebro har verksamhet på Karlslundsgatan 27, Örebro. 

Veterankraft Örebro har 47 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Örebroskontoret är Veterankraft Katrineholm i Katrineholm.

Veterankraft Örebro gick med vinst (2022)

Veterankraft Örebro gick med vinst, 3 658 000 kr. Veterankraft Örebro ökade sin omsättning med 11,77% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 179 anställda, snittlönen har ökat 0,04%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på Veterankraft Örebro

Totalt antal fordon: 10

Senaste införskaffat: en Renault Kangoo Van Express Maxi 1.5 dCi. Fordonet köptes 2015

Visa värdering och all info i bilregistret

Verksamhetsbeskrivningen för Veterankraft AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är personaluthyrning och rekrytering av personal samt förvaltning av lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Veterankraft AB

Organisationsnummer:

556767-7694

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Dan Olof Jiro Lainio

Bolaget registrerat:

2008-10-23

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

78200 - Personaluthyrning

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 019-277 13 00