Hitta.se
Veterankraft Hägersten/Liljeholmen - Bemanningsföretag, Outsourcing, Arbetsförmedling, Snöskottning, Barnpassning, Bygg- & Anläggningsarbeten, Trädgårdsmästare & Trädgårdsskötsel, Tapetserare, Rekrytering & Personaluthyrning, Städning & Rengöring, Snickare, Målare, Fönsterputsning
Veterankraft Hägersten/Liljeholmen

Veterankraft Hägersten/Liljeholmen

i Hägersten

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556767-7694

Telefon

Om Veterankraft Hägersten/Liljeholmen

Vi gör din vardag enklare - i hemmet såväl som på företaget!

Vill du få hjälp av en kunnig veteran med hem och trädgård med t ex trädbeskärning, hantverk, städning och barnpassning? Eller behöver du en flexibel bemanningslösning och seniora medarbetare med lång erfarenhet och kort startsträcka? Vi bemannar tjänster inom de flesta branscher; alltifrån transport till pedagogik.

Veterankraft har ett trettiotal kontor över hela landet och tusentals nöjda kunder varje år. Varmt välkommen att höra av dig, för att se hur vi kan hjälpa just dig!


5.0
6 omdömen
C

Ciarán O.

för mer än ett år sedan

Kvalitets Jobb. Så nöjd att jag valde Veterankraft för att utför snickeri jobb hos mig. Snickaren var kunnig, noga och lätt att prata med. Kommunikationen med Veterankraft var professionell och offert tydligt.

E

Evjenia H.

för mer än ett år sedan

Mycket nöjd med slipning och behandling av mitt sovrumsgolv. Hade en bra dialog med snickaren som var trevlig och kunnig.

A

Anne H.

för mer än ett år sedan

Kan verkligen rekommendera Veterankraft Hägersten, vi trivs så bra med Nina som hjälper oss med städningen. Hon tar sig också tid med en pratstund ibland som uppskattas så mycket

E

Ellinor O.

för mer än ett år sedan

Frågade om Veterankraft kunde hjälpa mig att sätta upp några hyllor, spegel och konsoller. Jättenöjd. Det gick snabbt och smidigt att få hjälp. Vår snickare var verkligen serviceminded och trevlig

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Västertorpsvägen 135, 129 44 Hägersten

Veterankraft Hägersten/Liljeholmen har verksamhet på Västertorpsvägen 135, Hägersten. 

Veterankraft Hägersten/Liljeholmen har 47 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Hägerstenskontoret är Veterankraft Umeå i Danderyd.

Veterankraft Hägersten/Liljeholmen gick med vinst (2022)

Veterankraft Hägersten/Liljeholmen gick med vinst, 3 658 000 kr. Veterankraft Hägersten/Liljeholmen ökade sin omsättning med 11,77% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 179 anställda, snittlönen har ökat 0,04%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Veterankraft AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är personaluthyrning och rekrytering av personal samt förvaltning av lös och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Veterankraft AB

Organisationsnummer:

556767-7694

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Nils Johan Peter Ahlberg

Bolaget registrerat:

2008-10-23

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

78200 - Personaluthyrning

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-425 127 30